Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka mafijaška organizacija se mora urušiti iznutra, nema drugog načina, osim da bivši vojnici sistema sami uzurpiraju isti, i ma šta mislio o ovom čovjeku, trenutno treba podršku svih kojima je preko glave bookira i njegovih vazala
@Diplomatic300 Prijatelju kakav ti problem imaš???
Sad će SDA botovi da se oglase sa: "nije direktor kupio taj Volvo zbog sebe, nego zbog ugleda preduzeća, da se njega pitalo on bi vozio službenu dvojku dizel"
Nije tu samo Volvo...Šta je sa Mazdom, Dacijom, višebrojnim VW Polo vozilima koja se i dan danas koriste 24 sata,bez ikakve kontrole i nadzora.A svašta još,da ne nabrajam.
Nece, ne brini, cim je ovakva vijest nema ih, jer se zna da su oni od rata drzali to preduzece pa ne mogu svalit na druge sto su imali direktora 2-3 godine naspram njihovih 20+
Udri ih Dino sve po ušima.Puna podrška.
Svaka mu cast,da tu bagru jednom zauvjek iskorijeni
Treba i ispitati kojo je sa vrha naredio Selimu da postupa tako. Memic ili neko "jači"?
Memić ahahaha
Dino svaka ti čast. Samo naprijed. Za tebe ću da glasam na narednim izborima. aBd
KADA JE TAKO ONDA SE NADAM DA CE PARKING KOD NARODNOG POZORISTA KOJI JE NAPLACIVAO KJKP" RAD " BITI VRACEN A NE PRIVATNICIMA!!
U kojoj se ulozi pojavljuje ovdje ovaj Dino margarin?U sve se mijesa.Sta on ,kao predsjedavajuci skupštine, ima sa javnim preduzecima.Ako je i istina,on je jednako odgovoran,kao i ovi sto su to radili jer je bio godinama u skupštini a i premijer i izglasavao povjerenje ovom rukovodstvu.Sve je znao.Ali sada SDA trese kavez pa urlucu iz sve snage. Otici cete idioti,mozete revati koliko hoćete.
Mah oprasta im se i kada necije djete ubiju i jos mnoge podle stvari
Ovo je zaista presedan jer su "gladni privatnici" nasli nacina ne samo da eksplatisu vlastite radnike, vec u ovom slucaju i one zaposlene u Komunalnom preduzecu "RAD", ciji smo svi vlasnici. Vrijeme je da privatnici pocnu placati poreze i pocnu doprinosti drustvu u odgovarajucoj mjeri. Mozemo krenuti od ovoga, naplate PDV-a, ali bilo bi fer da i gazde kafica pocnu prijavljivati konobare, kako se isti ne bi lijecili iz fonda koji svi zajednicki punimo.
nasa posla
Hmmm, interesantno je ovo za zastarijevanje komunalnih dugovanja. Samo da ne bude "Pojeo vuk magarca" i prica o lopovluku koja ce se se vrtiti u medijima nekoliko dana :( Ovo je jos samo jedan dokaz da je privatnik uvijek pohlepan i nikad posten.
@Gumiflex ..ne znam na šta je Konaković mislio kad je pomenuo zastarijevanje u roku 1 godine, ali valjda bi trebalo biti 3 godine
samo naprijed
Po to je sistem,ja tebi ,ti meni....od radnika običnog niko nema koristi.
Sad se hvatajte Vik-a pa onda redom dalje.
Imam slike.Ubili su tri jadna psa i onda su pored njih rostiljali i pili i smijali se.Jesul to radnici ili krvoloci?Taj isti Dino im je dao blagoslov da cine zlocine nad neduznim zivotinjama.Stidite se svi redom.Svi ste neljudi.
Ovako isto je mahao papirima iz Vodovoda dok je bio premijer u trenutku kad se narod pobunio zbog redukcija. I šta bi?