Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dezerter Forto, Nermin bez mandata toliko o njegovoj jacini i covjek koji je zavrsio DIF odlucuju o sudbini Bošnjaka i države. Hej moji Bošnjaci sta sebi izabraste.
Jedino sto se desava u Sarajevu od dolaska Trojke je totalni kolaps saobracaja zbog njihove rekonstrukcije pruge koja je probila sve zive rokove.Krajnji rok bio 1.8.2022.,a sada ce morati placati penale zbog probijanja rokova.U medjuvremenu se oglasio i ministar Stetocina i izjavio kako to nije krajnji rok,nego je rok 720 dana od pocetka gradnje.Do duse mi to ne znamo jer su ugovori tajni.Znaci jos minimum godina mrcvarenja gradjana.
Znači Dino i ostali vi priznajete Šmitove nametnute odluke?!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Znači Neum treba podrżati Nikšića a Edinu Forti je svejedno jer on nije Bošnjak 😂. Koja blamaža moj Nermine, stid me ispred svakog SDP ovca fujjj
Mrš
Dodik vodi srbe, covic hrvate a nas bosnjake neki skup komunista i probosanske stranke. Ne kaze se dzaba glupi bosnjo
Svi se propeli na zadnje noge protiv trojke,pa ljudi HDZ je zagarantiran samo je pitaanje sa kim sad ili trojka ili sda svejedno je.
ovaj ce dopustiti hrvatske mirovne snage u bih ili da kazemo trojanskog konja koji ce Hercegovinu okupirati
Ja glupana eee pa kome vi kenjate vise cuj bez uplitanja s vana ...pa ko ti je deyton skrojio debilu sta se pravis kreten zna se ko upravlja
Dritan bosanski u akciji.
Upravo je SDA pobjedio na slijedećim izborima.
Kripto ljevičari Nikšić i Forto te kripto desničar Konaković, koja je razlika među njima? Nikakva, jedino su ljevičari prva dvojica jer su sjedili sa lijeve strane Marphija, a onaj je desničar jer je sjedio sa desne strane Marphija. Koja je to beskičmena bagra, minule 4 g. svo vrijeme tvrdili neće sa nacionalistima - a sad prave šatro programske koalicije sa HDZ i SNSD-om.
Teme o političarima, imaju najviše komentara dok teme o građanima jako malo. Što pokazuje da nas ne zanima ništa što direktno utiče na nas. Političari će se uvijek prepucavati. Skreće se sa bitnih tema i problema, a to su poskupljenja!
Dino, draža ti fotelja od sudbine naroda?
A jel’ ti Covic , klocu, objasnio da on, Čović, uplitanje iz Hrvatske i Srbije ne smatra uplitanjem s vana?!…
ekipa koja bi mater prodala za vlast
kifla, dritan,Difovac sa uzetom diplomom , konj ,Smrad , kvisling . Koga narod voli on mu dadne fina imena .
Fuj, fujjj.
izbor članova predsjedništva treba da potvrdi dom naroda i rješen problem i tako će se izbjeći preglasavanje hrvata i njihovo tjeranje od sarajeva