Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači javna tajna.
i sta kad nametne pametovat ce se 2-3 dana i zaboraviti kao i za sve ovdje 🤣🤣🤣🤣
Krokodayl..sda i hdz su braca
U miru, sa svim sredstvima na raspolaganju ne mogu da savladaju nekog Schmidta trecerazrednog diplomatu, a sve i jedan pametuje Aliji i kako bi oni potpisali bolji sporazum od Daytona i kako bi usutkali Klintona, Holbruka i ostale
Joj kakav si ti ublehas
Prateći Konakovića ,njegove stavove ,govore i djela ispade da je Bake za njeg' Husein kapetan
Kakve smo mi JADE JADNI kada je nam konaković u vrhu politike. Može se oprostiti neznanje ali poluotvorene želiti što želi i legitimni, eh to je već dno septičke jeme,isti je i onaj ŠĆEPO brabončić.
Ja mislim da je Smit i poslat od Merkelove prije nego je otisla u penziju da da Hrvatskoj preko HDZ-a BiH,omoguci institucionalnu kontrolu procesa u Federaciji BiH.Valja opravdati orden Ante Starcevica.
Ubleho jedna, fataj se vibera sta ti znas sta ce ko uvest smoto jedan smotani
Dinokio spusti prst sad slobodno.
Bosnjaci, dogorilo je do nokata. Nema se kud ali vi morate ponovo na proteste. Mi Srbi negotivimo ovog Shvabu pa bi se i mi pridruzili vama na protestima. Moramo se udruziti, i jedini uslov je da mi nosimo jedan veliki krst i ogromnu zastavu Rusije da posaljemo jaku poruku.
moze. Maksuz Selam.
Nije Dino kriv sto se nasi politicari ne mogu dogovoriti i sto visoki predstavnik mora reagovati.Covjek govori istinu sto nekima to neodgovara to je vec druga stvar
sta je sa ustavom manjeg bh entiteta, zasto se tamo ne mijenja nista?
Sda hdz ssp (sistem spojenih posuda)
14 godina SDA staža!
@gooUser1659330425,...a šta je sa " ujedinjenom hns politikom ugroženosti Hrvata " u rs-u...? Ili ste taj dio domovine otpisali , u dogovoru s ba-jom.?
Ovaj lik je dobro glup. Danas visoki predstavnik rece da sad mora razgovarati sa pravim igracima. Znaci, NIP, SBB,NS su igraci za male utakmice, odnosno oni na koje on racuna. Ja glupsona mati mila. Glupson misli da ih ovaj hvali.
Nije čudo što je Šmit prvo razgovarao sa Konakovićem i Radončićem kada zna da ovi izdajnici Bosne drže stranu fašisti Čoviću.
Ovom "abdićevcu" opet SDA najkrivlja. Čuj njima u interesu 8 glasova u domu naroda, a oni uopšte u domu naroda nisu dominantni u B klubu, nego je jedino HDZ dominantan u H klubu. Ali svejedno, spin majstoru i lažovu je opet SDA kriva. Fuj...