Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mazi vise oci narodu.. sredi vodu pa onda ulaži u sta hoces !!!!
libo me racku za nekom islamskom kasabom i njihovim problemima.
Frajer u zadnja 3 dana obećao miliona maraka za FK Sarajevo, pola miliona za Želju, danas obećava novu opremu za bolnice (a u međuvremenu te iste bolnice nemaju za gumene rukavice, a cijeli grad nema vode). Dabogda vas dočekalo sve to a da vam još 3 hadža ne pomognu. Samo da faks ovaj završim i bajbaj.
podrzavam te u potpunosti
konakovic je zavrsio dif za 6 mjeseci preko veze,poznajem ljude koji su zavrsili fakultete u cetresetim godinama zivota na sumnjiv nacin i odmah dobili posao po centralnoj banci,telekomu,i drugm drzavnim preduzecima,imenovao bi ih imenom i prezimenom ali kakva korist,samo bi sam sebi napravio stetu a njih i nezakonito zaposljavanje niko ne bi dirao,ni policija,tuzilastvo,sud,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hadzija ba, dje je voda mani se suplje ?
BUDIMO REALNI! 120 KOMENTARA!! NA PROSVJEDIMA ISPRED KS VEZANO ZA VODU NI 100 LJUDI. NEMA GUZOVAČE, NA ULICU AKO HOĆETE NEŠTO MIJENJATI. LAKO JE PROTESTVOVATI UZ KAFICU I PIATI KOMENTARE!!
@golden escajg, časno bi bilo da se to objavi da ljudi progledaju. Boli me kada pomislim da su moja djeca lupila po 4-5 godina i to po 10 _ 12 sati dnevno da dodju do diploma na prestiznim fakultetima, da bi danas ovakvi upravljali njihovim zivotima. Takvih je u ovome gradu na hiljade,fristriranih i ogorcenih.
jes otvorio kesu pred izbore. ko veli bolje je malo isprazniti svoje džepove pa onda opet četiri godine grabiti i kapom i šakom
Živio nam Maršal Dino
ma daj pate narod mjesecima da ustede na materijalu i intervencijama i sad te iste pare ulazu ko fol u nesto da se pred izbore kaze vidis da nesto rade ! ! !
Izgleda SDA krenula ui u prakticnom dijelu farbanja ociju ovom narodu.
Hadzija hajde stisni muda pa reci Sebiji NE.Pomela bi te iste sekunde sa funkcije
E ovaj je srbin porijeklom, vidi se da ga je turcin pravio...
uzalud pokusavas prodavati muda za bubrege,nije narod toliko glup!!!
seronja hahhahaha
ima li iko da ovom bradatom konju kaze da se obrije
vazda isto.....ni za sta on nij ekriv ni odgovoran.....sem da se kiti rezultatima sa kojim veze nema
SDA šuplja predizborna fora
sto se ne obrijes majmune glavati ?? da je drzave nebi ti takav mogao na posao doci .