Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne ooravdavam ali nasi mediji nemaju profesionalizma ni za prozvat... Znaci uljudna komunikacija ide u dva pravca....
svaka cast, sta li ce sad reci Forto kojeg je State Department oznacio da je vikao na novinarku, Konakovic kojeg je ista ta USA Administracija naznacila da nepovoljne medijske natpise naziva rezimskim ili Niksic kojeg je State Department prozvao da je hvatao novinarku za ruku i nazivao je pateticnom. Iduci korak aBda crna lista.
ima li sta o donaldu u izvjestaju? pitam za jarana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zacepite Dodiku usta pa se onda javljajte.
Onaj ko napada g. Senada Hadzifejza je turska sluga, isti oni koji su Kapetana Gradašcevica nspadali. Bosna nikada nece imati nekog oput Senada Hadzifejza. Samo ga izdajice i furde ne vole.
Ma jbt State Department...
Tužilaštvo bi prije svega trebalo ispitati nevjerovatan fenomen kako je Konaković prvo diplomirao 2008. a a potom ispite za 1. i 2. god. studija polagao 2012. i 2013. g. https://stav.ba/vijest/rektore-skrijelju-objasnite-javnosti-kako-ste-uspjeli-korumpirati-obescastiti-i-kriminalizirati-akademsku-zajednicu/15773
kod nas kvazi novinari koji su kao i svi protrcali kroz fakultet.. oni koji se smatraju kao malo ostriji su obicno mahalsko svadjanje kao oni na N1 pa da ne nabrajam dalje...pise se za ko da vise i po naredjenju
oppaaaa nisam znao za ovo za Fortu i Niksica..mozemo samo da pretpostavimo kako bi bilo kad bi imali vise vlasti
Ovo prozivanje američkog state departmenta i crne liste su postale benigne
PRESMJESNO
Bitno je da su Špepo i Hadžifejk svjetionici slobodne misli prema kojima se ravnaju svjetstki standardi slobodnog (i paganakog) izvještavanja.
Imaju oni važnijih tema , al'et , da se jave , 🤷‍♂️
To vam je dokaz da je BiH fasisticko društveno uređenje i da su u BiH fasisti na vlasti bez obzira kojoj stranci pripadaju samo im se razlikuje,,ratni staž,,jer neki su pocinili genocid i uzp a neki nisu
A sta su novinari ufurali da su neke svete krave, nema vece bag.re
Kakva nebuloza! Forto zbog toga što je povisio ton? Konaković zbog čega? Jer ne dopušta da mu se fabrikuju vijesti i izvlači iz konteksta. Ovdje 'novinari' nemaju nikakvu odgovornost, ne smiješ im ni odgovoriti više, a kamo li uputiti kritiku.
A to sto u izvjestaju stoji da SDA i SNSD prednjace u napadima na novinare, to ste samo preskocili 🤣
Znaci, kupis dvije kamere i dobijes drzavnu frekvenciju i mozes da blatis sve i svakoga bez imalo odgovornosti. To su ti nasi mediji, a da o portalima ne govorim. Neka mi neko kaze potpuno nezavisan medij
Gori boljševici od sovjeta ... čuj state department proučava šta Bakirov genije Kapidžić objavljuje na Facebook-u 😂😂😂 Onda su Ameri puklo definitivno.
Lgbt pa mediji pa onda ostali