Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majmune, dan prije ste sjedili u njegovoj pecini sa nebrojenim simbolima rsa i spasavali svoju fotelju, dan poslije si u ohru spasavao dodika kod lajcaka, zacepi gubicu
Pitam se da li ovaj Dino stvarno misli da je narod glup pa toliko vrijeđa inteligenciju sopstvenog naroda? Dodik negira Genocid pred kamerama i isti ovaj Dino nakon dva sata dolazi njemu na noge da razgovara o nečemu za ovu državu!!! Zna li Trojka barem kome više udovoljava Dodiku ili Čoviću ili međunarodnoj zajednici???
R E Z O L U C I J A ...... 2. maj 2024
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Neviđeno bezobrazan, drzak, odbojan, uvijek se prijetećim tonom obraća onima koji nisu spremni na izdaju kao on. Ne zaslužuje biti ni portir a kamo li ministar
Zaboravio si.. žanru gabor
sibicar, lazov, izdajnik i narkokartelas
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
digle se Orke iz Mordora
Imal odvratnije face od ovog glumca? Sad ga kao kudi, a inace mu sve odobrava , evo vas Dodik tako ušljive, mogli ste bez njega da ste htjeli I vjerodostojni bili. Fuj
Mrs majmuncino seoska
JEDAN DAN ROB, KMET, PODANIK - DRUGI DAN SAKUPLJAČ BOŠNJAKA, NACIONALISTA, JUNAK: ETO TO JE SLIKA I PORTRET PRAVOG MUNAFIKA!
JEDAN DAN ROB, KMET, PODANIK - DRUGI DAN SAKUPLJAČ BOŠNJAKA, NACIONALISTA, JUNAK: ETO TO JE SLIKA I PORTRET PRAVOG MUNAFIKA!
NASTAVNICE FIZICKOG radi svoje stolice dao si Dodiku 4-tog delegata da moze sve blokirati u drzavi, sram te bilo.
Dino, zar to nije Dodik koji se "promijenio"...???
a ti si prvi potrčao pod svetog Savu i trobojku zato ne dipr
Bravo Dino tako se vodi država.Kazu bolje je pregovarati hiljadu dana nego jedan dan ratovati.Sda botovi bi da zakuhaju i ratuju jet tada se najbolje krade a to im najbolje ide od ruke.
Ja NE znam koji bi upotrebio termin za tebe i famoznu trojku IZDAJNIK ili VELEIZDAJNIK !
Dritan Kobilic nam se obraca uz zastave RS i bez zastave BIH. Jedna slika mvise govori od hiljadu rijeci.
Bezbroj primjera je pred našim očima kao dokaz da se ovaj entitet nikada nije smio priznati i legalizovati. Ko god da dođe na vlast , isto ga čeka.
Tako je Dino.Cijeli svijet je još jednom vidio sa kakvim ljudima moramo ovu našu lijepu zemlju gurati naprijed. Sreća je što na drugoj strani su ljudi traže kompromise i koji ni milimetar Bosne neće dati.Šta bi bilo da smo i na drugoj strani zauzeli iste busije i da se prepucavanja i svađamo.Rezultat bi bio da bi u očima svijeta bili isti kao oni i da bi nas svijet vjerovatno ostavio da se valjamo u blatu. Ovako cijeli civilizirani svijet zna da je krivac Dodik i njegov režim.
Kojeg okupatora bošnjani najviše vole?
Miran tursko kopile MIRAN!!!
Reče lik koji juče satra noge da pruži ruku duducku i ovom debeljku sa slike