Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budalaština,to može samo SDA !
A Komso o imaginarnom auto putu za Prijedor i imaginarnom rusenju kuca...skrece orao temu sa SDA mafije
Konakovic je najbolji kad je opozicija!Moze pricatii i kritikova do sutraaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Raaam, ram, pam, pam, raaam, ram, pam, pam.... Samo ih Dino rešetaj.. Istinom i činjenicama u glavu.
Postaji Srbi,Hrvati,Bošnjaci za 5 min a politika im je nacionalistička. Jedina svetinja kod njih je vlast i novac.
Za Grabovicu lopinu je sto posto tacno, isao buraz vise puta da mu vikendicu sređuje i okopava iz kasarne..
taj se ugledao na tebe Konakovicu i ti mjenjas stranke, nacionalnosti, vjeroispovjest sve po potrebi
Odvratan si jaraniko do juče si bio SDA vuk dlaku mijenja ćud nikad
Pa pa Konjakovićiću
Aj ba dino ne izmisljaj vise gluposti sve ces ti izmisliti samo da ostanes da mozes odlucivati
Ovaj Konakovic ko ona Greta, poceo ljudima ici na zivce, otvorim pastetu on iskoci iz nje. Hani jarane dosta te je, uredu pricas, al de malo ohani, samo malo, ne moras previse
Zato je vlast po nacionalnom ključu suluda ideja. Građanska drava, ravnopravna za sve njene stanovnike koji imaju državljanstvo i prebivalište i svima će biti dobro, a najmanje ovim sadašnjim uhljupima i lopinama koji se kriju iza nacionalnizma. Kad narod odjebe nacionalističko, a prihvati nacionalno, biće mu mnogo bolje. Onda svak' može da bude šta želi i niko mu to neće i ne može osporavati.
Dino, pošto trolejbus?Je li se hajrovalo? A sve Hubijar lopov. Koliko si glasača kupio sa onih šesto hiljada, ako nije i više?Ti si minirao ovu odlazeću vladu, ne kukaj. Kakav si ti karakter da su ti politički pandam kosovci i gejovci iz NS i SDP, udruženi mrzitelji Bošnjaka?
Konjaković zaposlio u CZ bez konkursa svoje ahbabe, kući Konjakoviću
tako je nerkez arifhođić od bošnjaka postao hrvat, i komšić ublehaš i prevarant ga imenovao za ambasadora u rimu,....a ovaj kriminalac nerkez bio ambasador u turskoj kao bošnjak....e zato neprijatelja hrvata komšića svi mrze....
Vratio se na fabricka
A nije ti Konakovicu prestrasna presuda Ustavnog Suda koja kaze da je rotiranje sa Danijelom bilo nezakonito!!!! Svi ste VI ista vanago!
Da nije opet Pleho 😂
Po zakonu se nacionalnost ne može mijenjati u jednom izbornom ciklusu.Ta promjena je vrlo lako oboriva na sudu.Koji lopovi i muljatori.Morala i poštenja ni za lijeka.Strašno.