Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
liječenje u skladu s " biži mi s očiju" .
Opet uskače Harambaša Konjaković sa svojim hajducima
Udri Dino! Puna podrska, neka malo n0r0d zn0!
Slaga frajer u sekundi.
Konaković pribjegava izlaznoj strategiji koja bi bar malo nadomjestila nedostatak političke profilacije a odiše brutalnim populizmom i sugestivnom manipulacijom kao jedinim Konakovićevim ubojitim oružjem. U toj rano započetoj predizbornoj kampanji Konaković se ne libi poluistinama, pa i notornim neistinama obmanjivati ovdašnju javnost.
Ovaj Konaković expert za sve oblasti..
Intelektualac opće prakse, nastavnik fizičkog. Svako dupe danas ima svoje mišljenje a spasili bismo se da ovaj manje misli i djeluje u javnom prostoru.
Puzla majstore,stipu medicinu niiije to za tebe 🖕
Jel treba da vjerujemo bivsim sda-ovcima??? Prvo recite g Konakovicu, koliko ste para izvukli kroz raznorazne odluke, odbore, stele, itd. Preko SDA??. Jel treba da vjerujem tebi, Sepicu??? Ljudi moji, pa gore bagre nema od bivsih sda-ovaca.
@nelacahib a mos misliti kolika su tek bagra ovi koji su i sada tamo u toj stranci koju favorizujes
Dino je sve ono sto jedan covjek ne treba biti. Lazov, petljanac, prevarant, kriminalac, lopov.
Zato se ti bavis svim i svacim.
Kako bi ova drzava procvjetala da, ovi i ovakvi, umjesto prepucavanja, komunikaciju koriste za planiranja. Kako bi samo procvjetala kada bi dragocijeno vrijeme i mozak koristili za eventualne investicije, a ne prepucavanja preko drustvenih mreza.
Pročitajte ovaj tekst o 'uvažitoj' profesorici: https://thebosniatimes.ba/49571/muradif-pajt-je-upalio-svjetlo-hoce-li-neko-konacno-provjeriti-diplome-sebije-izetbegovic/
@GlasNaroda22 evo jedna 🍌 dok ne stigne sendvič
Nagradno pitanje: ko je ovaj ezdea bot što se upali ko 🦷 kad se spomene Dino Konaković? Ja tipujem na onog iz Luksemburga. Naprijed Dino, pometi zelene termite, sve su opuhali 👉👌
Dino opleti po ezdea bagri, nek' nemogu spavati 🍌
Gledaj ezdea botova što su se upalili k'o kutnjak. Al' vam Dino diže pritisak 👉👌 . Pogledajte se u ogledalo pa onda prigovarajte drugima: koliko puta su se ženili vaši istaknuti članovi? Jadni ste i bijedni. Zna vam Dino slabu točku 👀
Ta nekad ugledna klinika je postala leglo kriminala i svega sto nije spojivo sa medecinom.Struka je otisla zahvaljujuci Sebiji a smrt je pokusala na vrata.