Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se SDA svadjala sa Dodikom onda ste svi pricali da su to “dogovorene svadje da bi ispali zastitnici naroda”. Sad kad se Trojka svadja sa Dodikom (iako su rekli da se Dodik promijenio) odjednom to nisu dogovorene svadje vec prave svadje i odjednom je to super. Koliko naivan i lakomislen narod.
Samo sto je SDA ispod stola zavrsavala stvari
Ovo je dogovoreno!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da videli smo pokazali ste kod SDP-Zgrade Banjaluke u nekoj skromnoj sobi od 13 kvadratnih metara da je to BiH. J-A-D-N-O
Dino i Nermine, zasto niste poveli prijatelja Dragana Covica sa sobom? Jeste li ga upitali gdje je on slavio dan drzavnosti BiH?
A gdje ce drugo ova dvojica gostovati nego na privatnoj prčiji i glavnom oglasivacu Trojanera, a to je Fake tv.
Selam srbooo, lijepo je i sanjati , k..e jedno..
Zašto ne radi ambada u Kanadi? Čak nema ni administrativnog osoblja. Mi bosanci koji živimo i radimo u Kanadi totalno smo otsjećeni od svoje domovine. Nikakve administrativne poslove ne možemo završiti.
NEGO JE LI ISTINA DA SU IZDAJICE I PETOKOLONASI POLOZILI CVIJECE NA TABLU VRCAR VAKUFA ILI TI GA POSRBLJENO, MRKONJIC VAKUFA?
KAZE GENOCIDNA MILICIJA IM ZABRANILA DA UDJU U MRKONJIC?
A DODIKOVI ZA 20 MARAKA IH OPKOLILI I ONDA MOLILI DODIKA DA IH PUSTI? PA GDJE SU VAM DUGE CIJEVI SPECIJALACA FEDERACIJE BIH, MAGARCI JEDNI? AKO ON DOLAZI SA GENOCID MILICIJOM U METROPOLU, ONDA I VI KORISTITE DUGE CIJEVI SPECIJALNE POLICIJE FBIH!
Zatomtreba uredt vijece ministara po popisua ne dijelit na 3, nego po stanovnicima i ko koliko uplacuje u budzet,pa bi iz sarajevo i Tuzle trebali biti najvise,tacno po kantonima ko uplacuje najvise taj treba i da ima najvise predstavnika
Ovo je prvi put da se Dan Državnosti nije obilježio u Mrkonjić Gradu??? Sramota
Jel iko iz SDA otišao u Banja Luku ?
Ma da je i teater i inscenirano! Nek su bili u Sveglupskoj! Nastavite tako!!!
Jebote treba ustati i pozdraviti otisli u b.luku
BITNO JE DA SU MARFIJEVI SINOVI PONOVO U SERIJALIMA POČELI DOLAZITI NA SIJELO KOD HADŽIFEJKA. LJUBILA MATI SVOJE MUNAFIKE.
OVI GELIPTERI SU MU DALI SVU MOĆ, KOALICIJU SA SNSD UMJESTO SDS-a, ČETVRTOG DELEGATA, PARE PREKO POVEĆANOG KOEFICIJENTA OD IND. POREZA, SPAŠAVALI MU KOŽU KAD KOD MU JE PRIJETILA SMJENA ILI SANKCIJE OD TZV MZ. I SAD MU OVI LAFO IŠLI PRKOSITI U BL. IŠLI MU SAMO NABIJATI JOŠ VEĆI REJTING. A ON ĆE ZAGALAMITI NA NJIH, BAŠ KAKO JE TRAŽIO KONAKOVIĆ - I VUK SIT I TROJKA NA BROJU.
Ovo je sve dogovoreno a mi smo donji.
Ovaj Vojvoda Smrdifejzovic kad nema koga dovesti, dovede jednog od njih dvojice ili obojicu. Je li im opremio i po jednu sobu nek imaju jer su češće na Faketv nego kući vikendom