Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ne brani da se urede Sarajevo, Zenica, Tuzla, Bihać...tu nam nisu krivi HDZ & SNSD.
Samo u BiH ovakvi ublehasi imaju prolaz ,nije ni cudo kad puni autobusi putuju prema zapadu.
a bogami tu se nezna kud ko goni.jeli oporezovano ili nije? kratko jasno.plati porez jer to je svačija obaveza.neznam kakve zavrzlame oko toga.idemo dalje.
Uzmes advokata sastavi tuzbu, sud je obori. Na odluku suda advokat sastavi zalbu, drugostepena je obori. To gradane Zenice kosta koji milion al zato je advokat koji je inace prijatelj od Fude bogatiji za koji milion
ZASTO UVIJEK SVI PAMETUJU O NECEMU O CEMU NEZNAJU RJESENJE??? JEDNOSTAVNO KAO U USA.DRZAVA PRIJE SVIH UZIMA POREZ,PA VLASNICI APARATA /OVLASTENE FIRME/ A NA KRAJU VLASNIK OBJEKTA!
mene bas zanima da li bosnjaci , srbi, talijani , madjari , albanci u hrvatskoj placaju porez ? valjda moraju ! jer nisu konstitutivni : )
Koliko god mislili da je Dino ovakav onakav, on svojim djelima pokazuje zapravo ko je i sta je, i koju hrabrost ima suprotstavit se SDA I HDZ bandi na svim nivoima vlasti. Svaka cast Dino.
Treceg nebi naso!
pricaju o parama i porezu bez SDA HDZ i Dodika . takodje nema glavnih aktera iz zapadne hercegovine . nece moci ove noci
ovi misle bih ekonomiju preporoditi na oporezivanju kladionica koje su gotovo pred zatvaranjem od već slnih oporezivanja. koje budale u pm.
SDA otpadnici
mi smo jedina zemlja na svijetu gdje ljudi raspravljaju o tome da li se treba placati porez , tv pertplata i slicne obaveze bez kojih bi svaka drzava propala za 2 dana . na bilo kakvu naznaku da svaki subjekt u drzavi treba da placa porez vlasnici kladionica iz zapadne hercegovine potezu obiteljski interes . bolje da pare ostanu mojoj obitelji nego tamo nekoj drzavi BiH i politckom Sarajevu . Monty Payton putuje svoj 98- mi i krug kroz BiH .
Pa recite da Dino nije kapacitet, pogledajte u Fude papira a Dino sve pamti :/
@kelly_lake DVA PROPALA SDA-OVCA PRODAVACA MAGLE:):):):)
DUDO I BUDO PROPALI POLITIČARI!!!
DoFu ne ide šaren tepih šaren zid