Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trenutno najvazniji dokument za BH gradjane je viza za Njemacku,gon`te se u 3 lijepe.
Bakirov babo prodao pola drzave potpisao, sin ce i ovo pola, vec jeste legalizirajucu krimnal.
KAD NIKO MOTKE DA SE UHVATI,I RASTJETA OVO ZLO,I LOPOVLUK OKO NAS
Pa bolan u vlasti si vrati nam KK Bosnu gdje joj je mjesto daj djela pusti vise rekla kazala
@sampion Polahko, sa novom vladom idu bolji dani dok uz SDA ide lopovluk i sve sto dolazi s tim.
@sampion ovaj ahmakovic da vrati ... propali kosarkadi cijepaju mreze ali one u kojima su novci.
ZNA LI OVAJ LIK,ZVANI UGOVOR O DJELU,ŠTA JE PRIVREDA,EKONOMIJA,VIŠAK VRJEDNOSTI,NEGO SAMO PROSIPA ŠUPLJE PRIČE,PA BIO JE U VLASTI..I KAD SU VETERANE TUKLI U PO SARAJEVA,SAMO PALAMUDI...I ŠUPLJI,A PO MILJENIKA MU NA JASLAMA DRŽAVE,RADI NA UGOVOR O DJELU,DECENIJAMA
Ha bravo ahmakovicu tako to rade konjakovici. Aferim .
Dino, počinješ da trčiš pred rudu. Sačekaj da se stvar oko MAP-a raspetlja pa onda udri. Ako ćeš krenuti za vokabularom prevarantkinje Čudić, onda se nadaj nečem drugom na izborima. Može se desiti da se koalicija u KS rasturi , na žalost mnogo ljudi u Šeheru, baš sevepom Tebe i Čudićke. Olahni malo! Ima još puno vakta do izbora.
toliko je tajan a jedino se zna da ga svi pušimo
Ma tebe su trebali obavijestiti, bolesni Narcis.
Pa BiH je zemlja TRI PRIVATNIKA !!! Zašto bi PRIVATNICI objaviljali PRIVATNE PODATKE !!!
Nek si ti donio dokument i sebi dodjelio pola miliona, da imaš šta trošiti.
Eto pitace Sda otpadke o tome... ili vlasti na nivou MZ ... ako Zeljko kaze da je OK onda Ok, a da to kaze bakir i djafer, tek onda se zabrinuti treba ... stvar jenkako to NATO prihvati a prihvataju kao ANP..
zato sto lazu narodu sve a onda na kraju izdaju tu pricu zato i kriju...mozda dokumenta i nema nikakvog ko zna cime se sve trgovalo
zbog vas svju i bjezimo iz ove drzave.... bivsi SDA-ovac koji se ko biva prosvjetlio(ugledo svjetlost i sumi) i sad glumis glumca...odvadi malo
Gdje ovaj dodje tu ni rasvjeta ne radi !
RADE UGOVORI O DJELU...
Kakav god je Dino, ipak nije slagao žrtve genocida i nije upropastio tužbu protiv Srbije ...
@inspekt na mjestu konstatacija! 👍
To stoji i tacno je Bakir bi nas sve prodao,samo da ostane kako jest
Ti si za 10 puta manju cijenu prodao drzavnu imovinu ( Termalnu revijeru na Ilidzi) privatnom vlasniku i nista ne znamo o tome.
@emirdedy Ako zelis da saznas pitaj Memica i ostale SDA uhljebe da ti objasne
@Gotty... svi su krivi, a on o tome nema pojma. On je tada bio samo premijer KS 🤗
Nastavnik fizickog vaspitanja, koji je dobio 500 glasova na izborima, na osnovu tragedije porodice Memic! Sramotno i zalosno da ovakvi vode kanton i rasipaju nase pare.
@SpiricNaBudzetu Nastavnik makar je nesto uradio za KS, a tvoja zelena bjeda je pokrala sve sto se moglo. Pocrkajte dusmaniiii
@SpiricNaBudzetu bgt kako 500? Kojom matematikom? SDA matematikom?
Bravo Dino, to su prava pitanja, od životne važnosti! Normalno, Bakiru i ekipi nije u interesu pričati o ekonomiji, zaustavljanju egzodusa mladih, uspostavljanje pravne države jer o tome uopšte i ne govore.