Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajlijice eto vam Konaković, obucite šarene suknjice i roze tangice pa sa svojim svetim Dinom nipovskim obilazite gey parade diljem svijeta, dobro vazelinišite vašu .... valjda neće puno boljeti, eeeee Sarajevo šta ti došle uradiše u geyeve se pretvoriste, gdje su hrabre sarajlije 92/95, gdje su golobradi u tenama borci
Bla bla bla oni ispuniše lagano 14 prioriteta za EU, a kada uđemo u EU eto nas i u Nato brzo, posle toga ne može nas niko dirati, a fabrike ce se otvarati, ulagat ce se vise i vise, što to nije prije urađeno? 🤣🤣🤣
Usvojili su zakon sa Dodikovim amandmanima koji je suprotan ocjeni Venecijanske i EU komisije? Sve što su izgovorili od rođenja do oktobra 2022 su slagali, na planeti Zemlji ne postoji bolesnija sekta patoloških lažova.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovi trojanski srbi su dali finansije Dodiku. Da li su svjesni ljudi u FBiH da ce poceti vracati kredite RSa?
Usvojili su zakon sa Dodikovim amandmanima koji je suprotan ocjeni Venecijanske i EU komisije? Bravo Dritane.
Reforma policije entiteta RS!!!!!! od 7000 policajaca u entitetu RS Bosnjaka je 300. Prema ustavu rs Clan 97. mora se popuniti prema popisu iz 1991 godine !!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ljigo ljigavi
Je li idući 9. januar parada kroz Titovu ili neku drugu ulicu u centru Sarajeva, jeste li se i oko toga konsultovali. Sramota, jad i politicka bijeda
Konaković, Forto i Nikšić vire Dodiku iz pakšu. Izdaja ide dalje a vi ce te u medijima govoriti kako ste nešto uspjeli. Da, uspjeli ste izdati.
Mami svojoj muž bio, hoće li provući i sud bez stranaca. Tada bi trebala BiH da gori od protesta.
Konakovicu , molil te ucini sve sto mozes i spasi nas ovih petokolonasa . Ucini i poslusaj molim te Engleze i Amere , sta god da ti savjetuju , jer su oni gospodari svijeta, ovdje na zemlji . Na nebesima je vec drugacije . Ali posto zivimo na dunjaluku , uradi da SAD bude zadovoljna , a ne SDA ! I pobjedices sve na taj nacin !!! Za EU !
Odvratne njuške izdajničke, SDA "mlada uzdanica". Pola ih je ovakvih u toj stranci
Da nema ovog Klixa , ne bi covjek vjerovao koliko je jaka SDA banda , i koliko ih Konakovic uznemirava , samo zato sto je na suprotnoj strani od svega sto je danas SDA !!!!! Cudoooo ! 🤭
hajd malo kontrolisete ove reklame, ne moze se pristupiti portalu/tekstovima. kad ostanete bez citatelja ni reklama nece biti. uzasno je sta ste napravili
MI SMO DININI , DINO JE NAS !!! Izdrzi Konakovicu , vjerujemo u tebe i EU !
Upravo ovaj munafik je za svoje mjesto MVP-a žestoko preplatio Dodika dao mu i Upravu za indirektno oporezivanje i ministarstvo finansija. Tako Dodik i po dubini i i po širini kontroliše sve mehanzme s novcem - tu peivilegiju nikada nije imao ni HDZ. Najcrnje od od svega je da su Trojkaš Dodiku tj RS digli koeficijent raspodjele prihoda sa ranije trećine (33,5%) na 34.5 %. U 4. godišnjem mandantu poklonili su Dodiku nivih pola milijarde KM. To će građani FBIH osjetiti po džepu.
OVAJ MUNAFIK O SVEMU ZBORI ALI NE O TOME KAKO SU JUČER DIGLI KOEFIC. IZ INDIREKT. POREZA RS-oj SA 33.5 % NA 34,5%. OVI PRINOSI SE SE DIJELE NA TEMELJU POTROŠNJE U RS I FBIH. OBZIROM DA OBJEKTIVNI SRPSKI ANALITIČARI PIŠU DA RS NEMA VIŠE OD 800 HILJ. ST., LOGIČNO JE DA JOJ KOEFIC. PADNE NA CCA 28% (PA SAMO KS UPLATI U BUDŽET BIH VIŠE NEGO CIJELA RS). TROJKAŠI I NJIHOVI MEDIJI (FACE TV, AVAZ, N1) SU NAM SAKRILI DA ĆEMO IZ FBIH PO NOVOM KOEF. RS-u PRELITI ZA 4 G. POLA MILIJARDE KM.
Poslije idućih izbora, sve ove izdajice pohapsiti i osuditi za veleizdaju i prevaru bošnjačkog naroda i to kao najvećim i najopasnijim neprijateljima, oni prije su tukli izvana sa granatama a ovi nas izjedaju iznutra kao zločudni karcinom.
Dali Bosnjaci znaju da ce sad Vracati Kredite koje Digne Dodik i Rs ! Isti onaj Dodik koji ne Priznaje ovu Drzavu ne priznaje Bosnjake kao Narod , Negira Genocid U Srebrenici , psuje Genocid u Srebrenici e tog je Dodika i Rs Spasila Trojka !
Dino, imas li ti zrno karaktera u sebi? O njivi necu ni da pricam...
Covjek koji je Lobirao kod stranaca i eu da se Dodiku ukinu Sankcije istom onom Dodiku koji psuje Genocid u Srebrenici a Konakovic i Forto sute !