Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konakovic izgubljen slucaj. Na njegovu veliku zalost u racunico se preracunao. A i nije mu matematika jaca strana ali mu je moral najgori
Konakovic i dalje mlati praznu slamu. Nista drugo i ne zna, osim da puno prica!
Kolektivni odmor od juna, plate 2-3000 KM.. i kad ‘rade’ nista ne rade.. niko te smjeniti ne moze.. prakticno na odmoru cijeli mandat-4 godine.. Ima li bolji posao od politicara?
Fahro prije PLAKTIRANJA IN(TM) da se izajsni ŠTA JE TO RADIO. NAdamo se da Fahro neće do 7. Oktobra do zadnjeg dana ostat sa FAŠISTIMA ! Radi funkcionisanja sistema koji ne polaže račune narodu pred izbore i ne sastaje se uopšte ?????
Rece Ana i zajolda himnu
*zajodla
@ta.tableta Ahahahahahahahahahahahahahahaaaa
Ma doći će Ana barem da odkrišti himnu. Podsjeća me na onu Edit iz kultne serije Alo Alo, koja je stalno mislila da zna da pjeva, a kada bi zapjevala svi su u kafani tražili sir kako bi začepili uši. Lijepo žena pjeva ali je teško slušati.
Zagoni ga Kifla SDA-u do balcaka.
Eto na vaš prijedlog i serem ti se u usta lopovska
Volio bih da u sali gdje zasjeda kantonalna skupština ima balkon pa da se dobro popyshkym na njih u toku sjednice.
Ima balkon
Zivi zološki vrt! Neka zuvotinje oproste na vrijedjanju!! To samo ubosni ima! Ali bit će kasno kad omladi odi i napuste drzavu
Ana dušo kako bez tebe da se ne može zakazati sjednica, jao jesu u najmanju ruku bezobrazni? Gospođo Ana sve se može bez Vas, jer Vam tu nije ni mjesto, kad bi se svako svoga posla prihvatio sve bi nam bilo bolje. Radite i ne lickajte jedni druge, svima je puna kapa šuplje priče.
Ako se sva Istina sazna i bude Pravde i Dino Konaković će u muriju.
Sebiju smijeniti do OKTOBRA ! Nek smijenjena ide na parlmentarne izbore, ko i svaki drugi građanin CRNE GORE !
Zar konakovic nije u zatvoru zbog pljacke KK Bosne??
Narod i pravdaaaaa eeeeeee propali kosarkas