Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeco ucite da ne budete kao Dino.
Učite da ne budete SDAovac, da vam sudbina ne zavisi od uhljebljenja i SDA komfora
Ja sam Dino, MVP na drzavnoj razini, i nemam problem s tim da entiteti rade sta im se prohtije i prave ovu drzavu smijesnom i nepotrebnom. Zakoni? Ma, dajte... Uzgred, moglo se sve napraviti i po zakonu - telefonske sjednice, hitne procedure... Bolje ovako, s javaslukom
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa i ti si živ. Trebao si sačekati još koji dan pa se oglasiti, svakako humanitarna pomoć nije posao ministra vanjskih poslova 🤣
MarheroGlupi ne mogu dati izbori zakon, kad za promjenu zakona treba mijenjati ustav, a za to treba 2/3 glasova sto znaci da i sda mora glasati. Ne bi bilo lose da se informises malo o funkcionisanju drzave prije nego izvalis nesto.
Ovi sdaovci samo o izdaji, što ne kaze ovo što ne kaze ono. Ko je pitao javnost da osmica bude direktor? Neka rade ljudi i jedini Dino od ministara je aktivan ovo ostalo se još nije ni oglasilo
Nastavnik u carstvu diplomatije
Dino mora znati jedno za SDA ce uvijek glasati nepismena stoka i selj.aci, dok normalan svijet ce osuditi ne rad NiPa i dozivjet ce fijasko na slj. izborima. Licno necu glasati za Trojku ukoliko ne bude zavrsena brza cesta Tuzla-Sarajevo u ove 4 godine.
Kada je riječ o nekoordiniranim aktivnostima entitetskih vlasti, a koje se tiču slanja spasilaca u Tursku, Konaković ističe kako ne želi prigovarati nikome. Dobro " UVALJEN"u septičku jamu RSa.
Kada je riječ o nekoordiniranim aktivnostima entitetskih vlasti, a koje se tiču slanja spasilaca u Tursku, Konaković ističe kako ne želi prigovarati nikome. Dobro " UVALJEN"u septičku jamu RSa.
Naravno da ne prigovara entitetima. Njegov zadatak je da u svom mandatu podeblja entitetske granice da bi se Bosna po tim vec oznacenim granicama lakse razparala.
Ti Dritane Konjaković nisi vrijedan ničega.Misliš da se tebe pita ,hajde šuti matereti nisi normalan.Sve jedno najgori sastav ministar u posljednjih hiljadu godina ..🤣🤣🤣🤣
Pa sutra da proglase nezavisnost ti ne bi prigovorio
Mora se priznati, Dodik nažalost (opet) odigrao vrhunski potez i ponizio i državu BiH i kvazipolitičare u federaciji, koji se jednostavno ne mogu nositi s njim. A Konaković nastavlja sa starom praksom bošnjačkih političara - slijeganje ramenima.
Druzi se ti sa drugom Nesicem.8 jeste jedan za drugog.A ruka da ki se osusi ikad vise da glasam za tebe i fenetski predodredjene.I ove sto ih dobodite iz vukoje... i direktorke fotelje.
Fuj čuj on ne prigovara, a on i vrh vlasti kriv što entiteti prije države reaguju. To Miletu i odgovara, da pokaže slabost države
"neki su dokumenti vec krenuli prema VM" (dokumenti su krenuli??? a dugo ce im trebati da stignu ja bih rekao), "osjeća se dašak pozitivne energije", "treba da uhvatimo ritam" - bas cemo se naslusati lijepih, a ispraznih rijeci ko da gledam samo ce se pucati ovakve isprazne fraze. Dotle ce Dodik i Covic nastaviti po svome u nakani da nas svedu na Palestinu.
VIDJELI smo vasu ETIKU i rezonovanje iste kad ste PUSTILI NESICA I KRIMINALCE u ministarstva SAMO DA BI I VI SVOJE GUZICE UVALILI....... Jel vas STID imalo !! NIJE - znamo
Ovaj sjecikesa Konaković, čim je postavio ministricu Bogunić doveo joj je dvojicu Sandža da joj oni prodaju student. platformu za pola mil. KM, ona je odbila i tražila javni tender. Onda joj je doveo Sivru i kazao da se on ima pravo petljati u poslove ministarstva "jer nam donosi 3000 glasova". Odbila i on ju je najurio. Kasnije će se Sivro odužiti braneći pedofila. Eto ko se borio za Memiće, respiratore...
Šta mu znači "etična osoba"? To je isto kao kad bi putnicima koji upravo sjedaju u avion koji će letiti po nevremenu, uprava aerodroma kazala: "Znat naš pilot prvi puta sjeda kokpit, ali on je etična osoba." Biti etična osoba, a prethodno završiti DIF, a imati glavnog operativca Ristu Zarića, to samo znači da će sve tajne bitne informacije po državu BiH prije završavati kod Vulina nego kod bh. članova predsjedništva.
FGR I RAZMAŽENI TZV. LJEVIČARI SU NAUČILI DA MAINSTREAM MEDIJI RADE ZA NJIH DA IH TETOŠI TZV MZ, I SAD KAD VIDE NEKI PO NJIH BOLAN ALI ISTINIT NASLOV - KMEČANJE DA JE TO IZ CENTRALE SDA. ZAPRAVO FGR KOME SU ĆABA BG, ZG, BRISEL I VAŠINGTON SVE PROPATRIOTSKE I PROBOŠNJAČKE TEZE PROGLAŠAVA SDA-OVSKIM. JA NPR. SMATRAM DA JE BAŠ BAKIR UVELIKO DOPRINIO NASTANKU OVE 8-KE - ALI TO NE ZNAČI DA SVE ŠTO NE IDE U PRILOG 8-CI TREBA PRIPISATI sda-u I BAKIRU.