Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li SDA pustiti suzu danas nakon sto vide da su umanjena sredstva za ministarstva gdje su njihovi kadrovi?
u drzavnim institucijama platu dat kao sto je prosjek u Federaciji ili Rs-u pa nek se hrvu da sebi povecaju plate.
Šta je ovo - opet laži iz SDA stožera ? Zašto ne odoše ?
Eh sada je ključno pitanje - šta će SDA učiniti da ovo sprijeci...
\"MI cemo se povuci iz vlasti ako se usvoji budzet\" rece Tihic i opet slaga.
Ajde vise muka mi od ovih vijesti. Sta ima Tihic na ovo reci? da li je za ili protiv?
Nadam se da ce napokon SDA otici iz vlasti i ostaviti ovu drzavu i njen narod na miru... Krajnje je vrijeme za to....
Ko bude glasao za OVAJ budzet JE KO PRVO SRBIN GENOCIDAS KO DRUGO IZDAJNIK DRZAVE Re*publike Bosne i Hercegovine ! SVI KOJI BUDU GLASALI ZA OVAJ BUDZET DA BOG DA SERVIRALI KOSTI SVOJE DJECE GENOCIDASIMA SRBIMA !
MA SAMO JASI ,SVI SMO NASI ccccc
SDA ce opet pokusavati da blokira al nece im uspjeti, dosta su oni drzavu kostali...
nista ne piše dali je SDA napustila vlast i raspala se ili bar otišla u opoziciju da malo ovaj jadan narod dahne dušom ¨¨¨
Mile i Zlaja u zajedničkom pohodu protiv Bosne i Hercegovine, prvi s ciljem njenog rušenja, a drugi s ciljem da zadrži svoju fotelju (njega država ne interesuje). Zaboravih, u zadnjim momenat im se pridružio i KOS-ovac Šćepo od Gusinja, koji poslušno provodi ideje velikosrpskih ideologa koji ga pak drže za jaja dokazima o njegovim KOS-ovskim aktivnostima. Bosno moja, nek ti je Bog na pomoći !!!