Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ti je kada pravi graditelji, sa pravim materijalom grade, a ne ove novogradnje jedva vjetru odolijevaju
Jedva je srusise. Kako ono Edo Majka kaze Bosanac kada gradi u temelje ugradi dio sebe. Nadam se da ce napraviti nesto lijepo.
Nema tu puno pametovanja. Napravljena zgrada da valja i vjerovatno nije jedina koja je tako napravljena iz tog doba. Nebitno Tito ovo, Tito ono nego je u pitanju kvalitet.
Jadi moji, ni srusiti ne znate..Kako je onaj sistem gradio, da ostaje i opstaje, da sluzi narodu, a ne ko ovaj, da samo bogati imaju korist, da traje neko jadno vrijeme, i da nestane u pljacki...I onda kazu prije nije valjalo, tamni vilajet, evo dosla sloboda...
cudo pa nije u neretvu otisao
to su titini pioniri zidali a ovo danas balkanski prevaranti
Jel moguće da nema inžinjera koji znaju pravilno minirati objekat?
Sto nisu dinamit stavili na donju stranu odma , ovo je rizik sa bagerom zgrada visi prema bageru a ne prema nagetoj strani.
E cuj "konacno" 🤣🤣
Trebali ste dovest onog Jukinog nišandžiju sa tenka što je starog rušio da gađa
Trebali su zvati HVO, oni su eksperti u rušenju.
đe se još bagerom ruše zgrade, fino se mnira obezbjedi okolina i gotovo za cas
Tako je to kada amateri rade. Da su pozvali profesionalce sa Partizanskog, oborili bi to oni po noći nebi niko čuo ni vidio.
Ode ruka od rovokopaca, umalo ne povuce kabinu i lika u njoj. Koji cirkus i nestrucnost
bože dragi.gradnja i kvalitet.i što stupiše?
srušiše?
Umalo????? Valjda zamalo
NATO morao atomsku ispalit u zgradu da bi se srusila
Baš mi je žao, odolijevala je vremenu i ljudima. Trebali ste je ostaviti tako kao atrakciju.