Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takve zatvote u Titino vrijeme su pravili zatvorenici po sistemu "kljuc u ruke" za 1 mjesec 5000 kvadrata I za ukupnu investiciju od 15000KM ili 250 lopata, 100 civara 5 mjesalica za beton.
taman da 2 god strpamo voe nase kvazipoliticare abd
halo Bosna, ne vidim ti Bakira, Tihog, Ćengiće, Numiće i ostale na spisku ...jesi ih to zaboravio?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
350 mjesta je smijesno malo za broj prestupnika koji pored svih zatvora slobodno hoda ulicama jer ih nemaju gdje smjestiti... ovo ce u stvari biti k'o hotel za povlastene koji silom prilika moraju biti u pernici...
350 mjesta je smijesno malo za broj prestupnika (u daljem tekstu političara)...... :)
ma ovo je samo za teže lopove
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Konacno je jedan zatvor napravljen, treba nam toga mnogo vise nego hotela i motela, da drotovi vise nemaju izgovor da oslobadjaju kriminalce, kasnije se svakako svaki zatvor moze preurediti u ugostiteljski objekat, po potrebi.
Mali kapacitet, treba to biti puno vece
"Dio zida koji je već izgrađen će se rušiti kako bi mogle prići mašine" Boze sacuvaj. Je li i taj arhitekta platio da bi dobio taj posao?
I OVO ĆE BITI MALO!!!!!!!!!
ovo ce vjerovatno zgotiviti do bola, sa svim mogucim luksuzima.. doci ce taj dan, dugo ga cekamo, ali u ovaj zatvor akobogda, smjesticemo najprije kremu..
prvi stanovnici vlasnici firme izvodjača radova zatvora, i komisija za tender...............
Predizborna šuplja, nema od ovog nista.
Izgradnja ce trajati do opstinskih izbora.
Biće ovo prepuno za dva dana.
Malo je to mjesta kada se pohapse ovi iz "vrha" koji unistavaju drzavu zadnje 2 decenije nece ni 5% ih moci naci mjesto u tom zatvoru
Nadamo se da će u njemu boraviti što više članova sadašnje reketaško-kriminalne organizacije tj SDP-a
zar imamo samo 350 politicaara ?
ako nema wifi uceraj mu, zalice se zatvorenici odmah
sramotno je da politicari sebi zidaju ovako luksuzan zatvor. lagumdzija, kirba, hadzic, niksic i ostali treba za svoje lopovluke i kradje da robijaju u zenici ili foci sa ostalim banditima jer su oni gori za narod i vece su zlo od obica koje tamo leze
cestitke prvim useljenicima unaprijed