Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ko da je piso rahmetli Ekrem😂
Trebaju postavit extra trake za ove iz rezervata i do koze svako pritresat koji ima putovnicu takozvane BiH
meni koliko je poznato rezervat je na teritoriji tzv pc, zivite od sadake i dobre volje baje vam iz laktasa a za posao dolazite kod nas. Oni malobrojni koji rade naravno dok ostali sjede kuci i zvacu slamu.
Onda si glup i nije ti nista poznato, rezervat je onih 23% di zive beskičmenjaci poturčeni, a sa svi strana ih drze i srbi i hrvati u rezervatu a znamo kako rezervati prolaze😉
Zato sto je vec nedelja vece i smanjena guzva a inace sto se kontrole ticr nisza nije umanjena
"Gužve na graničnim prijelazima u Bosni i Hercegovini su se prilično smanjile nakon što je sinoć odlučeno da se apsolutna primjena Uredbe Evropskog parlamenta i Vijeća EU o pojačanim kontrolama na vanjskim granicama Šengena. " Bravo Klix!
""Bolja je situacija nego jučer, ali i dalje ima ZADRAŽAVANJA." Bravo 2. put!
"Teško procijeniti je li to zbog novih odluka je to zbog vikenda" Bravo 3. put!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Takozvani novinaru...procitaj tekst barem jednom prije nego ga objavis.
al će za prvi maj biti veselo...
Trebamo i mi kontra mjere uvest. Pa nek cekaju evropljani kad zele u Bosnu i Hercegovinu.
@Coolinban tako je sta ce se oni sa nama igrat ipak smo mi sila ;)