Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vidim Dzenanu sa Alipasinog :-(( brate, sisa je ko moja glava.
Ouhh...sisa joj ko omanja lubenica,posto mislim da mislimo na istu Dzenanu :D
Dzenana i da je otisla na terme sad je mokra ko cep...mozes mislit,mokra majica preko onih sisa,'naci Boze :O :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovog ljeta kiša je samo dvaput padala. Jednom mjesec, a drugi put dva mjeseca.
Ipak,meni je drago sto je ovako retardirano ljeto bilo...na Fejsu mi je bilo puno manje slika kvazi-mackica sa 3 para slaufova u bikiniju koji je ekvivalent spagi preko cmara...ruzan prizor,vjerujte mi... :)
@Adocka vjerujem da si ti izuzetno lijep prizor za vidjeti..
Jeftinije otić na more nego na Terme. Zavidim Tuzlacima oni imaju normalne cijene.
Jadan je ovaj nas bazen, stvarno. Hotel Viceroy u Miami-u ima vrh bazen PLUS Turnberry isle resort pored Miami-a, kad vidim ovu nasu bijedu tacno mi je zao. Bog zna kakvu sve bolescinu mozete pokupiti na ovim Termama, preko vode se sve siri, a vidite ko sve tu dolazi!!
Wau. Kakve bazene ima Sarajevo. Wau. Mi smo Tuzlaci na vas ljubomorni. Wau. Vidi vam ženskije i lijepog celulita. Wau. Ljubomorni smo. Izgledate ko švabe na jadranu 1875. Hahahaha.
Koga je briga za palestinskom djecom!
Nama po Hrvatskoj Nijemci hodaju goli po centru Dubrovnika, e to je golotinja, a ne što se cure kupaju u bikinijima, u čemu drugome se mogu kupati?
Kad se u farmericama utegnu,sve dobre.. A kad odes na bazen pa ih vidis onako sa celulitom uhvati te tuga :-/
kada svi muskarci budu zgodni i izdefinisani tada ce i sve djevojke bbiti zgodne. znaci zacepi.
Lelo.. sto si se toliko uzrujala..? xD malo sporta i bit ces ti utegnuta k'o lampa :-*
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Gledam slike i samo mi u glavi kako je bazen pun pisake.
zeljne velikog kurca pa u gacicama hodaju haha
šta ima ljetni.
A joj ruznih zena fuj ,ovo nema ni u Kabul .Kakve prikaze debele glavate
zenska sa slike : " I am sexy and I know it " Mal' ne reko
SARAJEVSKIM BAZENIMA ?!?!?! KOJIM BAZENIMA !!! MISLITE NA TERMAMA KOJE IMAJU MONOPOL I BEZOBRAZNO SKUPE KARTE Sarajevo treba da se stidi, nema dva bazena u citavom gradu, neracunajuci otoku FUUJ MAMU LI IM SLOVENSKU
Kad god je KLIX napravio prilog sa Termi, taj dan je roknula kiša poslijepodne¨!!
ja ovdje nevidim zgodne trebe, sve il je neuhranjeno ili preuhranjeno. haman je ovo lose vrijeme ucinilo svoje. ocekujem minuse od istih ali trebamo biti realni
Bogati šta očekuješ da svaka bude za naslovnice? ide na bazen običan svijet sa djecom, naše komšinice, koleginice, nisu danas na bazen puštali samo "manekenke". "Pravu" ženu nemoj ni tražiti na slici, može pogled, osmjeh ili sasvim neki običan detalj da te "obori s nogu"!
takvu sam vec nasao, ovdje kometarisem ali ponavljam opet budimo realni. nekazem da treba biti manekenka sa pokvarenim zubima ili djevojcurak od 19 godina sa 15kg viska
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
isplatnije do makarske otići nego ovdje