Komentari (328)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hhahahhahahahahahaha
MMF je cudo...
@FIGO10 dodik popustio,nece se zvat anp,nego nekim drugim imenom koje je brisel vec prihvatio
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
toliko o anp
@dickhead1 Ako nema ANP zasto je Komsic pristao na imenovanje Zorana? 100% sam siguran da je ANP u nekom vidu tu, nebi ni SDA a kamoli Komsic pristali na to!
ANP=godisnji nacionalni plan. Edukuj se pa seri. Zlotvori BiH cao.
Nemogucnost formiranja vlasti je odlican dokaz zasto drzava BiH ne treba da postoji
NAPRIJED SDA
NAPRIJED SDA
Gdje je Rusija hahah
Sad ce se kao zvijeri pootimat za one dvije milijarde koje su bile nedostupne, a pogotovo Mile zvani krokodil jer je RS pregladnila da im je Vucic od svoje sirotinje udjelio 25 miliona da nebi pokrepali
Bakire, jesi dao havreu Covicu izborni zakon? 😂😂😂 Nikad mi necemo ni u Nato ni u Eu sve dok ste vi na vlasti
milion puta sam pisao: izbori u ovoj nakaradi su nebitni, jer ta izabrana stvorenja nemaju nikakvo znanje kao ni funkciju. oni su tu da uhljebe svoje, a odluke donose evo ove strane ambasade. nasi ne mogu odluciti NISTA BITNO. za nas misle stranci
Kaki je s engleskim? Hoćemol se crvenit ko makovi u polju?
Svaka čast : VELIKI USPJEH SDA
Ovo vecinom botovi komentarisu, znaju sta je anp (godisnji nacionalni plan) al pokusavaju da pljuju
I šta sad?
"Iako je obećavao da nikada neće prihvatiti ANP, sada je potpuno jasno da je pristankom na ovaj dokument, kako god da se on zvao, Dodik aktivirao MAP i prodao Republiku Srpsku". Dodik je svojim glasom dobio mandatara, ali je to platio ulaskom Republike Srpske u NATO savez.
Bakir je uradio nemoguće. BEGOVSKA ALIJINA KRV!!!!!
Dakle komsije srbi, polako se pomirite da idete u NATO. Fino vas je bilo slusati
i šta sad, mjesec nakon izbora sta se dogovorili.. i evo nas godinu nakon toga.. znam sta smo izgubili-godinu dana..a sta smo dobili?????