Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi stvarno nisu normalni, nisu normalni, nisu normalni....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da citiram Damira Nikšića "Ovo niđe na svijetu nema".
Mogu i oni, samo da nije sda-sdp. Unistili su nas.
na prvoj slici u smedjoj jakni gospodin adem crnovrsanin. htio mi ukrast naocale na bazenu pa sam ga skontao. dugo ga nisam sreo nigdje, pa je ovaj clanak idealna prilika da mu se ponovo na*** mame. hvala
Mama vidi vampir ! Usto iz mrtvih !
Zasto se ovi zalazu, mozda opet da nekom zabrane da mu ime bude to koje jest, ili da ponizavaju, valjda nam nije dovoljno od ovih postojecih DEMOKRATSKIH krvopija...pu gadovi kmero-staljinisticko-ateisticki...mars u Sj.Koreju
Ovi se ugledali na jučerašnje ponašanje zastupnika u Sloveniji koji se počeše pozdravljat sa drugovi i drugarice u parlamentu. Sve od slovenaca počinje.
Jesu to oni isti sto su podrzali SDA kandidata na lokalnim izborima u Novom Sarajevu? :)
Eh,jos samo ste nam jos vi falili.Sad imamo sve...najljevlje,lijeve,umjereno lijeve,centar,umjereno desno,desne i najdesnije....i ovo je Bosna i Hercegovina!
Daleko ste vi od te partije i ideje!
kakav predsjednik, takva i stranka. lopinaši obični ;)