Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocjenu Dragana Mektića da je MUP HNK izvršio pokušaj državnog udara , kukavica i podrumaš , džamijski miš , Bakir Izetbegović je nazvao "teškim riječima". Sapienti sat. Braćo Bošnjaci , kukavica nas vodi , lažov , Alija nam se okreće u mezaru
Samo su još ovi nedostajali da upotpune jedan sasvim običan dan u našoj nam pravnoj Državi.
@BAKRENI i treba nas ubijat
Ma kakvi ba komunisti, ovo su obični ublehaši. Pola ih se krsti, posti i klanja, a guzice bi dali za bilo kakvu funkciju. Nema ovde komuniste ni za lijeka. Btw ovaj Muhamed je meščini firaun.
Komunistička partija na čelu sa "Muhamedom Imamovićem"
Zašto Imamović nije primio ni jednog izbjeglicu sebi kući pa nek onda prića. Specijalna jedinica je trebala sprovoditi ustavno-pravni poredak kada su imigranti ilegalno ulazili u BiH što nisu procesuirali one koji im nisu spriječili ulazak ili oni koji su ljude držali u nečovjećnim uslovima po parkovima pa se preko tuđih leđa onda odlučili rješavati izbjeglica iz Sarajevskog kantona. Demagogija i jeste razlog što je KPJ propao.
Jako relevantna politička stranka! i jako bitno što su se i oni oglasili o ovom problemu...
Treći svjetski rat je DEPOPULACIJA (smanjenje sadašnjeg broja stanovnika na zemlji zbog resursa-energija, voda, hrana...) več je u toku dugo vremena i svim sredstvima vidljivim i skrivenim. A kojim redom će to da ide i završi i ko je to pokrenuo i kada, još se ne zna ? Jer treba broj stanovnika na planeti da se svede na davno poznatu "ZLATNU MILIJARDU". E ko su ti u toj "Zlatnoj milijardi" znat će samo oni koji opstanu.
uf zar baš! i kako li to ima veze sa saopštenjekm KP BiH?!
Još jedan poraz zločinačke politike HDZ-a.
Muhamed a vođa komunista... promjeni ime glupi mujo, kad te budu klali da se đikani ne fale da su muslimana zaklali.
hahhaha ovaj bi nesto ovako :D https://www.youtube.com/watch?v=Bmbl2-PXsm8
E moj ti ,samo si malo preformulisao konstataciju koju sam ja napisao prije nego si se oglasio.
Imamović je inače svojevrsni rekorder na BiH političkoj sceni. Do osnivanja vlastite, promijenio je mislim 5 stranaka. Njegovo umiljato firaunsko lice vidimo samo u izbornoj godini. Klasični uhljeb i prevarant.
Kakvi su ovo vampiri.... U podrum sa komunistima
Još jedan poraz zločinačke politike HDZ-a.
Ko su ovi?!
Pošto su migranti muslimani, ako ih puste da prođu Ivan Sedlo bojim se da ne završe u Dretelju i Heliodromu.