Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam bio neki veliki simapatizer KOMUNISTICKE PARTIJE ali kad vidim ove danas \" DEMOKRATE-NACIONALISTE\" i kako nas vec sve redom handre 20 godina ova KUMUNISTICKA PARTIJA mi je sve draza i draza ! Vece zlo i lopovluk na BH vlasti nije nikada postojalo od ovog danasnjeg !
znaci ako clan sdp napuni 65. godina automatski iz sdp prelazi u ove komuniste ?
putopisac.com
DOKTORE ti si penicilin za ovog COMMI. Metnes mu ga dobro svaki put. hahahaaaaaaa
...doco, bez ljutnje, dežure više \"pašu\" tvom nicku :)
Hajde nesretni COMMI dezuraj na ovom clanku danas.
FUJ ! Komunisticka partija, fuj !.Dosta nam je bilo komunista i titine bagre.
@ena ...čestitaće ti handžarlije :)...oni su \'43 baš održavali Havnobih :)
Hiljadu nekih stranki koje se pokusavaju uvalciti ljudima! A kad je trebalo 26. 11 proglasiti neradnim danom nigdje nikoga !
e svako nam i cestita dan drzavnosti !
@zaza ...tata će ti reći :)
Ja stranke i go..na
Who the hell is Komunistička partija??
...gospon kasim trnka je učinio kardinalnu grešku dozvoljavajući nac. stranke...tadašnji predsjednik ustavnog suda jednostavno nije bio dorastao poziciji i političkom trenutku...