Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ublehaneru znamo kako si bio aktivan kao poslanik Za cetri godine ni mu ni be Smradu
Demagogija level pro
rece covjek koji je na bolovanju otkako je zapoceo mandat
3-clano predsjednistvo kao i cjelokupni Dejtonski sporazum je koncipiran prije svega da se zaustavi rat ali i da se osigura dominacija etno elita uz pomoc etno podjela. Zato je tako neefikasan, eobusan i skup. Etno partije su se pokazale nedorasle. Osim sto su podijelile drustvo po etno shavovima za velikodrzavne interese donijele su smrt, siromastvo i bijedu u svakom pogledu- duhovnom, kulturoloskom, naucnom itd..
a dze je čaferović? on se ne oglasava nikako D:
Ma jasta🤗...samo ako stavis flasu na stol...i obavezno mezu..da vas ne uhvati brzo🤔🤗😁
sad ce rudonja dopit epilepticni napad ;D
Mislite Bakirova poruka Dodiku? Ovaj zlatni ublehas je samo Bakirov zvucnik, nista drugo
Kako je samo supalj ovaj Komsic ... on nesto kao Nurija - Limun
nemogu da vjerujem od prije 10 godina se nije nista promijenilo u BIH politici a to nije toliko ni bintno naviko je narod na nju ali je gore sto se ni ovi klixovi komentarci nisu promijenili ista vam prica i jednima i drugima 10 godina klix citat cu vas opet za jedno 5 godina valjda ce neki od ovih komentaraca da umre i valjda ce se tad nesto promijeniti
Ima li iko da ovom Vepru odreze placu prema ucinkovitosti na radnom mjestu kao sto nam je skorom svima u ovoj drzavi a ne da se placaju privatne posjete po Svrbiji za razno razne oldtime motorijade
ignorisat ce vas kako vidim.. nece dolazit na sastanke..
Pa laktasenko kao da je ministar vanjski poslova srbije vise je tamo preko drine neko u BiH..
Tenderski raj Dodika Juniora: „Prointer“ iz budžeta dnevno uzima više od 74.000 maraka!
Nametnute tvorevine sve je manje Dok laktaški tamuraš može se samo koprcat i plakat
Jal je pjan jal je trebao biti komičar. I poslije devet godina u fotelji ne zna kako funkcioniše predsjedništvo. I dalje misli da je bitan, da je neko.
Pojacace produktivnost za 30 % inace svaki broj pomnoziv sa nulom i dalje nula