Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno lep Bec,ne mogu da se nacudim,sta bre Srbin nece da napravi!?
Doko,kad opet jurisate na Bec,da ga konacno osvojite?(Al u zicagu.)
Druze Dodik,kad Ti nekog prijavis,pa ga sud procesuira,dozvoljava Ti se da se mijesas u ove komentare.(Bar Ti imas dokaza,ako niko nema)
MA meni samo dosadno, jer sam inace beskoristan! Tacnije ocajan sam jer me niko ne benda ni 5% ! NI EU, ni SAD, niti bilo ko u svijetu! Cak me i moj narod Hrvati ne yebu ni 2% I posto sam tako ocajan moram onda da kenjam mada znam da to nec eimati nikakvog efekta, jer moj uticaj u bilo cemu je jednak nuli!
mile voli disco :)
Ako iko treba u zatvor to je glavonja sa slike, prvo mu oduzetu nezakonitu stecenu imovinu, prvo od njega pa od njegove uze familije, brata, sina, kcerke i drugih. PRDEKANA
Ja jes vas Komšić zapalio.
Ako toliko govorite o Dodiku zasto mu to nekazete u oci....boji te se kukavice jedne..Pozz
a kakav je to zlocin u tuzli??? ljudi se branili pa zlocin..majko draga..da samo hoce sjahati ovaj magarac vise..
ma srbi su najboplji narod unatoc svemu. kome je god trebalo dali su komad zemlje i odaju izdajenike komsiluka i deportuju u haske odaje :)
ma komsic je \"tito\", najveci patrijota BiH . skidam fes ljudino
Eto tvoje izjave doprinose razumjevanju.
izvan zdrave pameti je da se dodik, komsic ili bilo koji politicar bavi problemima za koje su nadlezni sudovi u ovom slucaju regionalni
A DODIK-DOG IZJAVE SU BAJNE, POGOTOVO KAD PSUJE KO KOČIJAŠ (ČAST KOČIJAŠIMA, DOBRI LJUDI)!!! SRAM TE BILO - SELJ AČINO IZ OKOLINE LAKTAŠA!!! A ŠTA SI TI RADIO SVE OVE GODINE, SMR ADU?? ŠTO NISI SKUPLJO \"DOKAZE\" ZA \"DOBROVOLJAČKU\", AKO TVRDIŠ DA POSTOJE?? ŠTO BI DOBRICA ĆOSIĆ REKO: \"LAŽ, TO JE ONA VRLINA KOJA KRASI SRBSKI NAROD\".
kotrljaj se Mile