Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijesena je vecina pitanja 1. Donesen je zakon od entitetskom drzavljanstvu 2. Donesen je zakon o popisu 3. Federacija je preuzela 3.700 penzionera iz RS 4. Odbacen je zahtjev Islamske zajednice za odstetom zbog unistenih banjaluckih dzamija Ima li jos neko pitanje da se rijesi Komsicu? Mozda da se poveca koeficijent za RS od PDV-a na stetu Federacije ili Da uvedemo stimulacije za uvoz hrvatske robe?
Zeljko Komsic Bosanac Josipovic serbin Tadic genocidas serbin Radmanovic genocidas serbin Izetbegovic serbin...!!! ZNACI SAMO JE ZELJKO KOMSIC JEDINI KOJI JE ZA SUVERENU DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU...!!!
A da malo pricate o nekim fabrikama, proizvodnji, zaposljavanju itd, mozda bi narod imo vise koristi od toga.
vrijeme je da se vise povuces sa vlasti i pustis prave hrvate da vode svoj narod.
bravo zeljko tako je prvo predjite na cirilicu ,a onda i na Srpsko ime i rijesili smo sve probleme ,a neka vjeruje u sta ko hoce , SSSS
Vrijeme je da se riješi kojim jezikom govore ljudi islamske vjere u BIH. Je li to bošnjački, bosanski, bogumilski ili hrvatski srpski to jest srpskohrvatski. Dobri bošnjani su pisali ćirilicom bosančicom pa je vrijeme da i danas svi u Bosni ponosnoj predju na to pismo.
Raif Seferović (Zenica, Ministarstvo za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštita okoline), SDP, Alkotestiranjem utvrđeno je da je ministar imao 2,17 promila alkohola u krvi
Predsjednice sa tobom i u vatru ako treba.
@all\'ami ne budi smijesan, sve ce to narod platiti ;)
ovo je satsanak bez Srpskih predstavnika i nema nikakvu snagu , netrebate se zamajavati ,jedino ono što piše u dejtonu važi ,ostalo je nametanje SRBIMA od Srpskih izdajca i srpskih nepriajtelja , djabe ste krečili ništa vam ne važi stav Dodika ,radmanovića i TAdića , samo stav onih 1000 sijenjenih političara Srba ima pravnu snagu ,ostalo je obično nasilje .
Niko ne plaća. To je onaj Zlajin švedski sto.
E jadni potrcko bez zgamo i pameti nikako da se sahaviza. Mis mo te bolan izabrali i sta se klincis sada. Ti jesi nas Bosnjacki 100% na 24% teritorije. Nemoj samo da se trudis da pokazujes da nesto razumijes. Kada si god to pokusao u..o si kvaku. Hajde mali pici sad po kafu onom svom diktatoru
Pa, sudbinu ti kroje Srbi :-)))
JeL ovo i on nešto pokušava da radi nakon 6 godina..? E pa neka... Aferim Željkane, dao ti Bog pameti pa da nas izvedeš iz ove rupe bez dna... Ups... on je ateista...
Trileteralni sastanak sa šest članova.
Slika me zbunjuje, na kojem jeziku on slusa, srpskom, hrvatskom \"?BOSNJACKOM?\" ILI MOZDA NA arapskom.
Radmanovic-100%Srbin,Tadic-100% Srbin,Komsic-50% Srbin (otac mu je Srbin),Josipovic-supruga mu je Srpkinja,Izetbegovic doseljenik iz Srbije(tamo su se prezivali Jahic,a kad su protjerani u Bosnu 1878 promijenili prezime u Izetbegovic). Eto ko nam kroji sudbinu Bosne,jadna nam majka!