Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CIA Centralni dnevnik: „Vijećnice, dobro došla kući. Kad te srušiše, fašisti su bili gore a mi dole. Sada se sve izmješalo, ne zna se ko je ko. Čuvaj se stara.“ Genijalno :)
Cekamo breakdance performans starog breakera Ive Komsica.
Cuvajte Ivu Komsica da ne padne... :)
a cega su sinbol gladni radnici koji protestvuju po sarajevu i ispred te vijecnice???
Ova stara komunjara napade novinarku BHT u emisiji maloprije kao nisu korektno izvjestavali od jucer i danas o njegovim govorima itd itd . Ko si ti Ivo , seljacino iz Kiseljaka da laprdas ? Nisi interesantan nikome . Jucer si postao gradonacelnik slucajno i sad ti ko stara komunjara drzis lekcije o novinarstvu , kao da Tebe nije bilo ne bi ni Vijecnice bilo . Da nije onog glavnog inzinjera bilo koji je dao sve od sebe i bilo ga je interesantno slusat a Ivo , sta ce on reci osim o uzgoju krava i ovaca oko Kiseljaka . I ne znam sto su ga doveli u studio i kakve on ima veze sa Vijecnicom
LOPOVI..LOPOVI...LOPOVI
sada se vijećnicom diče oni koji nisu nikada ništa za nju napravili... izigravaju dobre i poštenje, a hlače im spale od količine oraha u džepovima...
Vidi i Komšić je tu. Ima da bude LOM večeras!
sve je to lijepo, i obnova i simbolika, ali gradonacelnice, de malo se pobrinite o vodi, o grijanju, o cestama, o prevozu...nemojte nam demagogije, nismo vise mladi za toga. sramota.
Kaze Ivo na dnevniku da je vjecnica najljepsa zgrada u europi... Pa gradonacelnice, gdje si to ti bio i u sta si gledao!?
četniiiiiiiciiiiiiiii, vidite Je četniiiiiiiiiciiiiiiiii još je ljepša smradoviiiiiiiiiiii, genociiiiiiiidaaaašiiiiii ,urbicidašiiiiiiiiiii propali ste i na ovom i na onom svijetu četniiiiiiiciiiiiiiii, ostao nam je ožiljak al ga vi nevidite četniiiiiiiiiciiiiiiiiiii, genocidašiiiiiii, urbicidašiiiiiiiiii šljamovi čovječanstva to ste vi četniiiciiiiiiiiiii
Austrugarski okupator je izgradio i tu vijećnicu kao simbol svoje okupacije i zavojevanja a ne kao simbol toga što vi sada pričate!
Austrugarski okupator koji je prouzrokovao prvi svjetski rat je gradio i sagradio i sada simbol borbe protiv fašizma?Taj isti okupator Austrugarski je bio nosilac fažiizma u svoje vrijeme a kojeg je naslijedio Musolinijevski i Hitlerovski fašizam.
Austrugarski okupator je izgradio i tu vijećnicu kao simbol svoje okupacije i zavojevanja a ne kao simbol toga što vi sada pričate!