Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixe, Zasto niste napisali sve pogodnosti koje uzvaji gradski namjestenici, a koje je g. Komsic nabrojao na konferenciji? Je li niste imali predstavnika na press konferenciji ili imate druge motive? LP, A.
Fino neko od klixovaca stiti pajdase iz gradske uprave - stura vijest, i ne stavljaj je u prvi plan, a lako cemo sto neko pomete pare od drzave. Ko hoce da procita kako se hadzijski zivi, ima ovdje: http://radiosarajevo.ba/novost/215878/gradonacelnik-tuzbom-protiv-mene-sluzbenici-grada-pokusavaju-zadrzati-basnoslovna-primanja
@Mr.Bojangles hvala
Ne razumijem zasto hulite ovaj potez,slazem se da je Ivo isprdio svoje ali ovo je za svaku pohvalu..
Zasto??? Kada je gosn. Komsic postao gradonacelnik, tada je primao profesorsku placu, dekanske dodatke i placu gradonacelnika. O tome su pisali svi portali. Ko zna koliko je to hiljada eura iznosilo mjesecno. Sada se gosn. Komsic prodaje kao nevinasce.
Zasto??? Kada je gosn. Komsic postao gradonacelnik, tada je primao profesorsku placu, dekanske dodatke i placu gradonacelnika. O tome su pisali svi portali. Ko zna koliko je to hiljada eura iznosilo mjesecno. Sada se gosn. Komsic prodaje kao nevinasce.
Kad' je već tako pošten kako je zaposlio sestričnu Milu Eminović za stručnu savjetnicu ?
probudio se gradonačelnik u sred zime iz zimskog sna nakon četiri godine, do sad to nije bilo nego je to konstativano maloprije.... Bolan Komšiću povuci se i spasi obraz, jer od tvog mjenja ja dresova ostaće na kraju samo štucne, svakako možeš sav u nih stat
poznajem tu bagru i prevaranta...
Ostavka je najbolje rijesenje.
Ovo neće izdobriti, ali i ako ima istine u ovome ovo je onda neki novi trik.Opet će nas povaliti
"ali bi se ukinule nadoknade koje su nezakonite"!! Ako covjek hoce da uredi te raznorazne nadoknade i ako bi grad Sarajevo ustedio znatna sredstva, sta nije tu u redu? Umjesto da se covjek pohvali, mnogi ga pljuju bez ikakvog razloga. Treba skinuti kapu svakome koji pokusava da stane u kraj javasluku i da se naprave jasna pravila oko tih raznoraznih dodatataka... Zar nije bolje da se te pare usmjere na nesto sto je opste korisno..recimo zicaru prema trebevicu ili neki slican projekat???
Komšiću koja si ti lopina vidi ti se na čehri ...
kiseljacki kriminalac Ivo Komsic
poznajem tu bagru i prevaranta
Ovaj Žuti Esad Plavi je najpoštenija osoba u BiH. Pričala mi jedna žena što ga nikad vidjela nije. Vidi samo kako se bori za sve nas. Komšu za preCjednika. Kad ne radi dva, može i ne raditi 3 posla, al pošteno.
Pa dobro Komsicu, nisi juce dosao na tu poziciju. Sta si do sada cekao?
Svaka cast, sve nezakonito treba ukinuti
Samo obustavit Komsicu