Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani izabrali Hrvatima člana predsjedništva, pa ovo je paralelna montaža. Jedino što mu ostade hrvatsko je geler koji dsobi u boju protiv svojih sunarodnika. Kad bi on znao koliko je jadan ne bi se pojavljivao u javnosti. Pucati na svoje sunarodnike i onda im se nametati kao vođa. Žao mi je Hrvata ali sami su ukinuli HB pa im sad drugi kapu kroje. KOMŠIĆ SILAJDŽIĆ su nepoželjni i njihova posjeta izaziva nestabilnost a ne TADIĆEVA. Sve više nas ima državljanstvo SRBIJE pa je TADIĆ i naš predsjednik.
Sto se tice naoruzanja u pratnji su uvezena;2 borbena transportera,3 tenka,2-e prage,3-i topa,8-am mitraljeza i jos mnogo rdugog streljiva,kao sto je u skladu sa zakonskom odredbom koju svaka predsednicka pratnja mora da posjeduje u svakoj cinovnickoj pratnji.Kao sto vidis nista nije bilo pretjerano,Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"
E smiješan je ovaj Željko. On ne zna još šta bi bio. Komandant Mark ili Talični Tom. Šta se njega pita, koje granice on može kontrolirati. Pa odmah mu je iza vijećnice Srbija pa sve do Bugarske. A na zapad ne može od Kiseljaka. Gadi mu se šahovnica. Dakle njegov revir je tramvajska linija trojka.
Great job Kosmic ! We need to stop these foreign \"dignitaries\" from secretly entering our country like criminals. If they want to visit Bosnia and Herzegovina then they should ask for permission and announce their visit in advance and once they arrive in Bosnia they should follow all diplomatic protocol. They need to respect Bosnia\'s sovereignty if they want to enter the country.
koji poltron ovaj Sejdo, hebo mu Haris jednosrupic hanumu tamo gdje njemu nikad nije dala da umochi...
samo prenosim stav predsjednika Tadica o statusu Vojvodine i opcenito regionalizaciji Srbije..da hoce biti dosljedan i isti stav sapnuti Dodiku O Vojvodini je sinoć govorio i predsednik Srbije Boris Tadić, u kontekstu tehnološkog napretka i brzih vozova koje je video u Kini. \"Kada neki ljudi u Vojvodini na primer žele autonomiju koja se graniči sa državom onda zaboravljaju da današnja tehnologija obezbeđuje da je od Beograda do Novog Sada potrebno samo 7 minuta da se fizički pređe razdaljina. Da li je potrebno da na svakih sedam minuta imamo drugi državni sistem unutar jedne države. Da li je potrebno da na svakih 15 minuta transportne razdaljine imamo drugačiji poredak, da li je to funkcionalno, korisno društvo, da li to ekonomija jedne zemlje može da izdrži.
Genocidni srbi s genocidnim tadicem misle da su u genocidnoj srbiji,Zeljko ovo nemoze proc,treba tuzit genocidase,znaci oni misle da mogu uc i izac iz nase drzave kak im se cefne???NE? A sta na ovo kaze genocidni neprijatelj spiric i njega treba tuzit genocidnog kamenjara krvavih ruku! BiH4EVER!
Zeljko upotrijebi svoja USTAVNA prava................. PODNESI OSTAVKU, svakako jedini ti nisi nacista u predsjednistvu
Goran 11.09.2009. u 16:14 Komsci je opravdano postavio pitanje,ko je dozvolio ulazak u BiH naoruzanoj prethodnici Tadica.Ako je granicna policija dozvolila naoruzanim organima Srbije da ude u BiH,bez da su to prethodno odobrili organi BiH,onda neko iz granicne policije BiH treba dobiti otkaz. @Goran Da je samo otkaz,mogla bi tu biti uključena i SIPA u istragu a neko bi mogao završiti i pred sudom.
Komsicu o kakvoj ti granici na Karakaju govoris??? Granice na kojima se ti nesto pitas mozes pjeske svaki dan obici !
Indikativno je da komentare protiv sasvim normalnog upita Komsica,postavlja jedna te ista osoba,kojoj je vjerovatno krivo sto uopste postoji granicni prelaz na Drini.
da li je cetiri ili sedam pistolja??!!! Ma pravi si saner! Covjece daj fabrike i radna mjesta. Daj ljudima da se zabave zivotima svojim i da grade nesto.
Komsci je opravdano postavio pitanje,ko je dozvolio ulazak u BiH naoruzanoj prethodnici Tadica.Ako je granicna policija dozvolila naoruzanim organima Srbije da ude u BiH,bez da su to prethodno odobrili organi BiH,onda neko iz granicne policije BiH treba dobiti otkaz.
hajde vala dosta vise i tebe vrati ono auto i poslovni prostor sto si dobio na \"poklon\" a da ne govorim za lovu koju si zgrno za ovo vrijeme dok si predsjednik
Hajde kad bi čovjek mogao biti pametan pa znati šta hoće Komšić i Silajdžić? Da li brinu o sigurnosti BiH ili skupljaju političke (jeftine) poene? Meni se čini da je po onoj narodnoj neko laje , a karavani prolaze. To govori o političkoj ozbiljnosti njih dvojice, a škola je samo kobajagi povod.