Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed podzemna mornarica.
Komsicu ti si ponos svih istinskih BOSANACA I HERCEGOVACA!!!
dodik bi odnio odojka da je precjedavajuci
Koliko samo anti-bosanskog elementa dodje komentarisati svaki clanak koji se tice Komsica. Suverena Bosna im je svima trn u oku....
Između dvije imerije. Sigurno je mislio između Hrvatske i Srbije. Mi ostašmo na malom šengenu zbog ovakvih, pozivaju se u NATO a ljenčuge koje ništa ne rade. Što nije otišao Macronu i rekao mu da BiH netreba više stranu pomoć i da se BiH industrija finansira iz vlastite snage. Onda nas Macron nebi dao da nas Rusija, Turska nestavlja gdje ne želimo. U Srbiju.
ovo majka više ne rađa.💋♥️