Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno je grešaka napravljeno. SDA se preračunala. Sad sve ide nizbrdo. Srbe se moglo držati samo sa Hrvatima u šahu, a ovi njima još biraju predsjedničkog predstavnika. Sad samo gledamo u daljinu. Pogreška u strategiji. Odmah na početku se moraš odlučiti ili sa Hrvatima ili sa Srbima i ispregovarati što više. I zauzeti poziciju. Sad je kasno. Sve vuše da će kontrolu preuzeti Srbija, Rusi žele tako, Turska isto, sad i Macron... Odešmo na istok.
@Termiti Macron je 100% u pravu. BiH je islamistička baza u srcu Evrope za koju je najviše zaslužan klan Izetbegović koji su produžena ruka "sultana" Erdogana. Naravno tu je i ova Bakirova pudlica koja laje na svaku zapovijed gazde. EU i NATO moraju hitno nešto napraviti po ovom pitanju prije nego bude kasno
Komsic pjeva: Ako me drugovi budu pijanoga u pariz vodili- pred makronom staću iz sveg glasa zaurlat cu... Daj mi makrone onog vašeg francuskog vina...vina ....vina mi dajte i zapjevajte
@ElBandidoDeZorro svi smo mi Srbi.
Zlatni Ljiljan je u pravu. Nije trazio sastanak s njim jer se Edipovac nije izvinuo. Šta da priča? Konj, još je on umisio da će diktirati nakvo ujedinjenje u Srboslaviju...svašta ti wannabe veliki političari umišaljju.
Haha Sejdo o svom trosku otisao u Francusku,jel vjezbao pred ogledalom sta ce reci Makronu ako ga sretne u hodniku negdje.
Macron direktno u metu!!!
Komšo, idi mu pozvoni na vrata. Možda bude kući.
"...da sam ja na mjestu Predsjednika Komsica,ucinio bih sve da ignorisem Macrona i da se s njim ne sastanem dok se ovaj iskreno ne pokaje i izvini Bosancima zbog sramne izjave..."
@jo 92 pa zato Željko i nije najavio posjetu. On je izuzetan, nje ni čudo. Zlatni Ljiljan.
Jeste ih našli ko će sa kim pričati :-)
Ne mereš ti meda
Bolje da je u Pariz otišao Skaka, skratio ga Makronu i ''višak'' bacio u Senu.
Markon kreten koji voli da umače u babuskare. Fuj.
ako ga je Bakir tako nasavjetovao hoće - ako nije ništa od toga
Makron je ili naivan ili prefrigan. Argument za prvu konstataciju je jer je dozvolio da ga Vucic i Kolinda prevedu zednog preko vode! Druga konstatacija bi mogla imati smisla jer nije blesav da ne vidi Srbijanski i Hrvatski fasizam, pa ko veli ispunit cu im zelju i dati izjavu o BiH, a Vucic ce mi biti veza sa Rusima a Kolinda ce napokon da mi da svoj pornic na papetovoj vhs kaseti.
@Karim Ma jel to ona sa SDA islamskim fanatikom Aganom Bunicem ,zanima me koliko dugo ce klix tajit njegov performans na pornosajtovima ga je pogledalo milijun ljudi
@Karim kakva je to kaseta, o čemu se radi?
hahahha, hoće, čak će na francuskom da otvori raspravu :D
Legiju stranaca je izmislila Francuska i oni su plaćenici.
MAKRON PRIŠAO PRAUNUKU VOJVODE ŽIVOJINA MIŠIĆA! POSEBNA ČAST za Srbina na ceremoniji kod Trijumfalne kapije!
@fillozof07 ko je taj vojvoda? KOga i briga?
Ne sumnjam da ce..nije se boja ceda, pa sigurno ni makarone se ne boji.