Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogo' sam i ja u politiku, znam isto ovako pricati :)
E, bas si nas prosvijetlio!
nisi se nasao koliko ti treba ne diprrrr
Ti si izgubio povjerenje normalnih. Nagradio si covjeka koji je glasao za Poplasena. Znaci isti si kao ovi lopovi.Izdao si svoje birace i zato za mene vise ne postojis. I zapitaj se zasto te masovno napustaju. Da nije i to tebe druze Poplasen.
Zeljko Komsicu, priznaj koliko tvojih kadrova ima u kantonalnim i federalnim preduzecima, odnosno kada ste izlazili iz vlasti, oni nisu podnijeli ostavke i to ste malo presutili. Poceo si igrat igre, utvrdjivat pazar i pomalo razvaljivati ideju ujedinjenja ljevice, kako bi ti bio sve i svja, ulazio u najvise drzavne organe, a za sitnu raju tebe nije nikad ni bilo briga. Vidi se sve iz aviona. Ako mislis kako cete Dzevad Becirevic spasiti, grdno se varas, on vise nema ni 5% podrske u narodu.
Zato si se ti komsicu borio i rukama i nogama za Elektroprivredu , tu je i pukla koalicija ....
Da li se je ovakav odnos prema najvažnijoj stvari, to jest prema imovini preduzeća koji su kićma svake zemlje pokazala kao dobra i pozitivna, pa to je rušilaćka i suluda politika i praksa. To je isto kao kad zvijeri dostignu žrtvu pa je žderu, pa to su neprijatelji ove zemlje i naroda, a isti misle da će se živiti samo od stranih kredita, pa to niti jedan seljak neće prodati i potrošiti zemlju i kravu od kojih živi.
Da znaš ono što ne znaš, ne znam kako bi reagovao! Koja država, koji narod? Volio bi te postavit jednom da čuješ kako naša vlastela priča o ovoj državi i ovom narodu. To je fikcija za mase. Oni sebi trpaju i pripremaju djecu za bijelog svijeta, a tebi vamo serivraju priče "stub države" "stub naroda" "neprijatelji naroda" "država" bla bla. Ovdje je jedini cilj staviti što više para sebi u džep i to je to. Hebo narod, hebo državu, svakako ne vrijede ni jedno ni drugo 5 para!
Jesu izašli su iz vlasti samovoljno i principielno, jer nisu bili saglasni da se javna preduzeća dijele između stranaka, isto kao kad razbojnici dijele plijen, pa treba se potsjetiti da je ta imovina, koju je izgradila bivša država bila narodna imovina i ovi su je pretvorili u državnu a to jest stranaćku i zato su sve opljaćkali i uništili, i dobro je da se iko sjeti da bi to trebalo nekako zaustaviti, ako je išta još od toga ostalo
Eeee nije ovo Island.
Lagumdzija no. 2
e sta nam naprica.. koji licemjer...
Komšiću, ti si svoje odsvirao.
Ja ublehe,samo narod izvaro al sumnjam da ce vise i izborni prag prec
Nije tačno. U vlasti je sve sam častan i moralan kadar. http://www.avaz.ba/clanak/229278/avaz-saznaje-pokrece-se-imenovanje-dautbasica-i-jusica
za Zali boze sta si od sdp a uradio pizzdo jedna mrs
Oj tuge, stranke i qurca:)))