Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel bio u trusini?kao hrvatskom članu bio mu je red da se pokloni sjenama nevinih hrvata...ili?
Kad čovjek pročita komentare kurtule i jevropejaca naparosto zaželi da ponovo organizuje skokove slobodnim stilom u Hudu jamu.
Zato će se lijepo ponoviti Huda jama i Blajburg i križni put.
dobijes Mile onoliko ministarstava koliko pripada TVOJOJ STRANCI 2+1 predsjedavajući savjeta ministara a ostalo draži od tvog jarana Čović jer njemu ne treba ni jedno ministarstvo a ovo je 2019 A na 1992-95 toliko Milane jabuke Sa grane
Svi oni koji porede jedne zrtve sa drigim i obrnuto su najveci nacionalisti i dno od ljudi..zrtva je zrtva a to sto negdje ima manje a negdje vise to netreba biti ni ua statistike vec sve zlocince osuditi..sto se ovog tice Komsi je upravu..
Svi mi znamo da je tragedija al isto znamo da si i TI tragedija koja je snašla BiH JADNI MI SA TOBOM
Prije svega da se ne ponove,ne znam kome je do rata, bio mu u kuci ko ga zelio...Bravo gospodine Komsicu.
Ono što ne smije javno da kaže Bakir I. to kaže njegov GLASNOGOVORNIK Željko K. !!!
Bosnjacki UZP uskoro
Oh Komsic izgleda u jutro izadje iz SDA pakasha i onda se tokom dana i noci opet vrati u rupu...
Sejdo,Sejdo pa ti gledaj samo svoju .uzicu i radi protiv drugog naroda
@tomislav2 Treba da podržava zločine k'o ti?