Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj @ampak j.e.b.o li te Dodik,Bakir,Tihic i Radmanovic istovremeno u bulju. ZELJKO KRALJU !
ZAAAAAABAC! STA CEKAS KOMSICU...NECES DA UDARAS...ILI JE JAHORINA SRBIJA??
Naravno da dugorocna majorizacija nije moguca ni potrebna, jos malo i spadate na nivo nacijonalne manjine. A sudeci po tvojim zdrastvenim stanjem, neces biti na teret BiH jos toliko dugo ;) Svasta se na poskoku procita
Opet ova zaba krekece ,javlja se svaka tri mjeseca ,budi sretan sto sjedis sa Tadicem i Josipovicem mazgovane
ampak Pa vi Hrvati ste godinama trcali u Zagreb po misljenje, grevitirali ste Hrvatskoj, umjesto da sa druga dva naroda rjesavate svoje probleme u BIH. I sta, to vam se osvetilo, ali ne koliko ste zasluzili, jer imate u BIH mnogo vise nego sto zasluzujete, mislim na Vasu brojnost u BIH. A Komsica kad spominjes, trebao bi da ustanes.
S V A K A C A S T CEDOMIRU JOVANOVICU...!!! A ONAJ MEDJED GENOCIDNI JE VEC IZJAVIO U CENTRALNOM DNEVNIKU 2008-e DA JE BIO GENOCID BOSNJAKA U SREBRENICI DOBRO GA JE PODSJETIO CEDOMIR...!!! NIVO INTELEKTA, LOGIKE, ISKRENOSTI KO I KULTURE JE VELIKA RAZLIKA IZMEDJU JOVANOVICA I DODIKA...!!! JOVANOVIC JE PROSVJETLJENA, GRADSKA, MULTI-KULTURNA MISAO I COVIJEK KOJI GOVORI ISTINU, DOK JE SELLJACINA LAKTASKI JEDAN OBICNI MAFIJAS-KRIMINALAC-FASISTA I NEGACIONIST STO GA STAVLJA U NAJGORU KATEGORIJU LJUDI...!!! Ona deklaracija o genocidasici biljani plavsic KAD JE DODIK ODGOVORIO CEDOMIRU DA SE BILJANA GENOCIDASICA NIJE ISTINSKI POKAJALA VEC LAGALA DA BI SE STO PRIJE ZAVRSIO PROCES SUDJENJA, Treba ovu deklaraciju iskoristiti NISU TO MALE CINJENCE...!!! CEDOMIRE, POSTAVIO SI JAKO VAZNA PITANJA I TRAZIO ODGOVORE, ALI KOME, KOLEKTIVNO SLJEPILO FASISTICKE SERBIJE OCITO NIJE JOS ZRELO ZA DEMOKRACIJU I EVROPU...!!! CEDOMIRU SVAKA CAST...!!!
MOSNJAKINJA VOLI DA SVIRA SRPSKE KOZNE FRULE SVAKI DAN
buljbase nevde da su same unistile bosnu sa referendumom iz 92 prosto nevjerovatno kako nesazori kod mousnjaka da je to majka svih problema i UZROK i to je bila SMRT ZA BOSNU i mozete vi da pahlamudite sta ocete to je jedina istina
ne morate da osudjujete ratne zlocince iz tkz Armije BiH nismo to ni ocekivali, sve to pise u Islamskoj deklaraciji a i nas gadjenje prema BiH ne moze biti vece tako da to svakako nista ne bi promjenilo...
TO CARE , SVE SU TO FOLDŽIJE KOJE HOĆE \"NA BRZINU\" ODLUKU DA SE NPR. bATKU \"SUDI\" NEGDJE U CRNOJ GORI ILI U KASINDOLU. STVARNO ŽALOSNO I DRSKO, DRSKO, DRSKO. TI KOJI TO TRAŽE SU GORI OD ONIH KOJI SU KLALI .
e moj AMPAK, ne znas ti gdje si supalj. Zeljko Komsic je dao za ovu zamlju vise nego mnogi Bosnjaci Srbi i Hrvati, i kao takav je moj idol i jedan od rijetkih politicara koje veoma cijenim.