Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj Željko, popustio si pred Čovićem :(
Provjereno.Ministar/ca finansija ce biti Coviceva cerka.Svakako je nedavno K.Kozaric zaposlio u CBBIH.To je bio i dogovor SDA i HDZ,dzabe je bilo ovo zamajavanje i natezanje.
Bez kompromisa nema dogovora.,,.... U velikoj je zabludi svatko tko misli da je onaj tko pristaje na kompromis gubitnik. U ostalom, dobro Željko i reče, svatko je morao popustit u nečemu. Sad samo daj Bože da ova većina potraje i da ova Vlada bude stabilna. Možda , i 100 puta možda, nam konačno bude bolje .....
Pilulu od govana...
Koliko ja vidim, ovdje je SDA napravila najveci kompromis!? Uzeli su manje ministarstava od HDZ-a?!
Lahko je tebi gutati.
Ko će dati ovakvog zlatnog ljiljana. :-))
Na osnovu izbornih rezultata dobro si prošao, jer ne znaš kako je "Babo" prošao.
Guta narod pilule...ko spermice Ukrajinke
Svako je morao kurcinu progutati,trebo si ovo izjaviti debilcino jedna!!!!
E sada kad' su formirali vlast.... ''DOLE VLADA'' , ''VLAST NARODU''
Komšić na apratima. Progutao najveću!
U Vijeću ministara BiH iz DF-a bit će ministar saobraćaja i komunikacija Slavko Matanović, Šta je sve progurao kroz škole, ali nije iz ove profesije ali jes ministar.te zamjenik ministra odbrane Emir Suljagić - ni vojske nije omirisao, a tek ters!
Vi umjesto pilula treba da pijete otrov, tako ce nam svima biti lakse
E sa ovom koalicijom si ti progutao gorku kur.inu,a ne pilulu
HAjde toi kod konsiljerea Zukica po misljenje,i Turkovica je svojevremeno redovno prosvjetljavao,nego znam da ti je drago sto ste glupog Komsica uvukli u igru,da teret odgovornosti ne ide samo na vasa ledja,i da lakse mozete da nastavite pljacku,ali ti moram reci da ja uzivam sada zbog toga,sto ce sav vas visegodisnji kriminal,da se slomi na vasim ledjima.
-Svi po jednu pilulu, čujemo se ujutro
-Slatki ste :')