Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamam da uleti umjesto nokautiranog Mileta, sreca...
ide Sejdo da otvori most Peljesac !ispred BiH , to ga treba natjerati
Obraz Senadeeee
Iz reda Hrvatskog naroda izabran glasovima Muslimana ( Bosnjaka)--kakav obraz ko guzicu moras imati da se predstavljas iz reda Hrvata al na srecu citav svijet je upoznat s apsurdnim poturanjem muslimana bosnjaka i njihove SDA
Znaci Hrvat je samo onaj ko glasa za HDZ? Svi ostali Hrvati koji ne glasaju za HDZ nisu Hrvati? Hocete li takve ubjedjivati da nisu legitimni ili da ne postoje?
Dje si ti Sejdo ovih dana da popijemo koju ...
amoralna pijanica bez obraza, izabrana od jednog naroda da predstavlja drugi narod, imat će bogu hvala sada priliku da pokaže čitavom svijetu koliko je jebeno glup.
Pijanica bez obraza
ova ružna pijanica će predstavljati potpuni promašajbošnjačke politike u povijesnim knjigama te biti naveden kao uzrok raspada Bih. Bilo bi divno da se zabilježe i neki komentari sa klixa za povijest, da se lakše razumije dubina nepoimanja stvarnosti bošnjaka u ovom žalosnom povijesnom trenutku.
Od sutra nam je mnogo bolje. Cijene idu dole, plate gore, može li bolje?
Jedini normalan predsjednik! Sretno i uspjesno, veliki gospodine!
Blago nama.Sad ce Sejdo napraviti sve potaman.
S konja na magarca
Taman u pravi cas. Sad ce te kao predsjedatelja Predsjednistva za koji dan pozvati na otvaranje Peljeskog mosta....pa da ga mozes izbliza vidjeti kako se fino sjaji...sta ves sad ovcama svojim obecat za sljedeci mandat....da ces ga mozda srusit....
Mario Karamatić na aparatima
E sad krece medjunarodna ofanziva BH diplomatije. Komsic ce obici sve vazne destinacije. Prvo ide u Kiseljak.
Sad ce nas Sejdo da srusi zadnji segment Peljeskog mosta.
Peljeski most se otvara! Bajram ide.. Sejdo, popij koju…
Uz troduplu lozu travaricu
hvala bogu da malo ohanete sa onom budalom iz laktaša