Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema se oko cega pregovarati. Pomirenja nema, jer svako vidi samo svoje zrtve. Ujedinjenja drzave kao ni otcjepljenja nema. Ekonomija je propala i nikog ne zanimaju ulaganja. Sve sto se radi i laprda je u funkciji produzenja mandata i komfornog zivota na budzetu. Ko je pametan zna da nema sta cekati ovdje i bjezi i vodi porodicu sto dalje vani. Svi su oni povezani na sve nacine samo da kradu i tu niko nikog smijeniti nece niti ih zanima dogovor za narod. Sve drugo je suplja prica ha ha ha
Odavno bolji i realniji komentar nisam pročitao
incko, kako ba nije u suprotnosti u jednoj Belgiji?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
JA da sam protiv konstuktivnosti, nikad ne bi ni pomislio biti kandidat za clana predsjednistva iz reda jedog od konstuktivnih naroda, a ti Zeljko?
Ako bosnjaci misle ozbiljno, neka za primjer prvo ukinu vlastitu konstuktivnost, npr u USK, TK, SK
Savren odgovor. Djubre opet manipulira, u presudama se ne spominje konstitutivnost a presude se mogu implementirati i izmjenama izbornog zakona bez ikakvog utjecaja na konstitutivnost. Al djubre to zna i dalje samo huska i izaziva sukobe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ti si se odrekao brlje kad si prepit mahmuro pa opet piješ brlju od antifriza i budališeš. Sam znaš da se nije lako ničeg odreći, a sto puta si se kleo da nećeš više okusit brlje. Na Bledu te tretiraju kao uljeza bez pozivnice čekirate.
Ako su vijesti spale na Sejdine izljeve mržnje i uvlačenja u Sda guzicu e onda žali bože
SNSD i HDZ su u sukobu sa sudom u Strazburu, a ne sa Komšićem.
Jedan čovjek jedan glas na cijeloj teritoriji BiH. Konstitutivna go..vna bi da rade za Srbiju i Hrvatsku a da žive u BiH i od BiH.
nego to piše u presudama Evropskog suda za ljudska prava - a ostaje Dayton, znaci nista od te presude
Koji je ovo luđak. A sjedi i prima plaću ma račun konstitutivnosti. I drugo, Dayton je jedino što je nepromjenjivo i ni Komisije ni sud ne mogu, a niti smiju dirati u Dayton.
tebi je je neko sihre bacio, nisi ti dobar. ima jedan Hodza u Bilalovcu mozda ti on moze pomoci. Ozbiljno.
Ja bi zamolio klox da vis ene pisu o ovoj budali
Zeljko im ga trpa, ne vadi covjek
Zeljko je po mom sadasnjem vidzenju vrlo pragmatican kad su njegovi licni interesi u pitanju.Uso u predsjednistvo kao konstitutivni hrvat.A onda u koaliciju sa konstitutivnim bosnjacima.Uzmi nacionalnost Bosanac i Hercegovac i budi licni primjer.Ali nema sanse nebi mogo ucestvovat u raspodjeli budzeta.
Ebo te onaj ko te vise gura i oglasava Fuj
Federalizacija sa tri entiteta je rješenje i u skladu sa presudama. A vi koji ne znate ko ste, pa dajte više pronađite se više. Malo ste ovi , pa vam se ne sviđa pa malo oni....odlučite se više, uostalom kao i Jugosloveni u BiH....
Odakle se javljas manjino, iz Irske, Njemacke, Austrije...ajde peri tamo njemacka go.na, nece se sama prat. Bdw. ne stoji ti da nekom drzis vaz o konvertitisanju, jer ti je djed prodao Bosnjastvo za kilu brasna, do berlinskog kongresa vas u BiH nije bilo, zato bolje suti.
Željko je Bog za Hrvate .
Ovaj je izgubio kontakt sa realnošću, a bosnje se pale🤣🤣
Postratni UZP vam nece proci ujo, ako tezite europskim vrijednostima prihvatite ih, a odbacite rusko-komunisticke vrijednosti.
ako BIH bude drzala kurs Kosova, dobice upravo kako je zasluzila, vecinski narod ce imati potpunu vlast a stanovnistvo ce oticati jos brze