Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došao od izbjeglica tražiti $$$$$.
Ovo mu je odličan potez, ako nešto hoće, onda mora skupljati glasove Bošnjaka na sve strane, jer za njega ionako neće glasovati nijedan Hrvat ili Srbin. U tom smislu bi mu bilo pametno da promijeni ime u Abdulkerim, Šehzija, Hivzija, Idiz ili tako nekako. prošao bi još bolje.
JOŠ JEDAN UBLEHAŠ VIŠE U BOSNI.
Svi ste vi moji pioniri, jedino je Željko zakletvu održao.
oni mene ne predstavljaju..
Uvijek sam mislio da je ovo kompletan političar i jedini kojem je zaista stalo do BiH... I dalje mislim da mu je jedinom stalo do BiH, ali su njegovi potezi pokazali da nije za politike... Sve shvata previse emotivno...
Neka znade Amerika i ostali din duš-mani da su sada musli-mani svi ko jedan tali-bani poslušajte, braćo, dina o, mumini, cijelog svijeta s dinamitom na prsima vode puti do dženneta s dinamitom na prsima vode puti do dženneta Dži-had, dži-had, Ja All-ah muminima to je spas.