Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za to vrijeme će Dodik uzeti mikrofon pod nekim šatorom i malo rikati. Čović će maznuti još koji milion, a Bakir će pitati ženu šta treba uraditi.
@TuzlanskiRambo @ZahiragicJeKralj, @BazniekDokta @IgmanAkord, @Qemalji, @DoktorAlban, @KuchaPosoKuchaPoso @BulevarJoanikija @GradZanskaKOLOMAST@AlahovaKandzija @SaDrineSelam @lale gator @takomako@ bosman345 @NijeNije @VUKturskiVAZAL @Liverpool1627734613 @NarodiPravdaOfficial @BolaBolao @OnlineVjezba @SPUNK @RattkoMladic @JoohnyG @Kikseru @SrbosjekURS @RajaSaKaldrme @BosnianLilium @GradjanskaBosna @EuropskaBosna @Automatic, @Diplomatic ……Servine pokatoliceni providan si
Dobro je da se crnolistaš javno profilira kao kvisling, petokolonaš i sluga ostatka Srbije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko Dodika sprečava da laprda u Srbiji??
Link vam nije dobar.
Svaka cast Komsicu,samo naprijed, neka komsije lapprdaju sta hoce bar se se neko bori za ovu napacenu drzavu..
Vjerojatno će se skupština UN raspustiti poslije Sejdinog govora
Još nije odlučio na kojem će jeziku govoriti.Engleski,francuski,njemački,španjolski,talijanski...A i ne zna hoće li pred njim umjesto vode koju drugi govornici stave,biti rakija ili konjak.
Vec poceli dlanovi da se znoje, smislja 4 sata jednu istu rjecenicu, kako ubaciti djenosajd i apartajd u jednu recenicu. haha
Sejdin govor: Drage dame i gospodo, ja ovde prestavljam BejHa. Evo vidite onaj Milanovic hoce da podere Bejha, sa druge strane Vucic. Molim vam pomozite nam. Ako poderu BejHa ja nikad vise necu biti predstavnik nicega. A poderat ce i mene. Zivjela BejHa!
Na kojem će jeziku govoriti Komšić ?
Na bosnjackom
Jel se Sejdo obraća trijezan ili pijan?? Sam on sebi brata napravio
Sjebo sejdu Milanovic ahhahahha
Ovakve stvari iritiraju Srbe i Hrvate u BiH. Pa ce Dodik danas da ode kod Orbana i da iziritira Bosnjake i tako u krug. Cemu sve to? Cemu zakon o jednom genocidu kada su se mogli u zakon stavti svi genocidi i zlocini u 20 vijeku u BiH - i mirna Bosna? Cemu uporno iritiitanje drugih. Sta mi svi imamo od toga? Nista, sem razvaljenej zemlje.
Imamo slabljenje bejha
Sejdo se sav deformisao u ovom mandatu, hinjaluk me se odslikava na licu.
pa i ti bez saglasnosti predsjedništva svakodnevno ides u beograd dajes izjave i radis protiv ustavno mozda si na plati u srbiji pa ne smijes izostati sa posla
Reci im da je Milanović primjenio dilera i da će biti ok dok se malo navikne.
Hoce da nastupa a nije legitiman ni pokojoj osnovi. Vidi mu se strah u ocima.
Sretno predsjedniče!
Pedsjednik unistenja BejHa