Komentari (301)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo presjedniče. Ovo je kao kad je Tito 1948. rekao NE ( Njet) Ruskoj diplomatskoj agresiji i ponižavanjem Bosne i Hercegovine.
Maestralno odigrano od strane dva Zlatna ljiljana Sefika Dzaferovica i Zeljke Komsica kako Dodik nebi mogao lagati pred Lavrovom u sred Sarajeva i u instituciji Predsjednistva BiH. Bravo za Dzaferovica i Komsica. Odluka o tome da Lavrova ne prime u posjetu su dalekosezne i veoma primjerene trenutku u kojem se nalazi drzava BiH. Sada ocekujemo veliku podrsku nasih prijatelja iz SAD-a i NATO PAKTA. Lavrov je ponizio drzavu BiH i to je neprihvatljivo za suverenu drzavu BiH. Bravo BIH gazije.
@SejoKrmelj, de obrisi krmeljove pa ponovo procitaj😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Mediji iz manjeg entiteta bruje na potez Daferovica i Zeljka!!! Kao nanijeli su stetu BH!! 😂😂😂 A Sta Mile radi!! Svaki dan Koci ovu Zemlju ka EU I NATO!! Rusija je neprijatelj ove Zemlje!!
@Politika sine
Zlatni Ljiljan Zeljko Komsic je svakog istinskog patriotu ove zemlje ucinio ponosnim sto je iz Bosne, sto je Bosanac. Zeljko ljiljane nas, ubjedljivo pobjedjujes na sljedecim izborima.A laktaski svercer moze samo da ore zemlju, u Rusiji naravno.A onaj Srbokatolik Covic, neka kmeci kod ruskog ambasadora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajde sada u DF u sada mnogima reci NE, dosta vas je bilo.
Rusima samo sikter.
U presjedništvu si predstavnik naroda kod kojih ne smiješ doći ni u selo ni u grad. I " savjest mirna" . Takvu savjest teško možeš prati alkoholom, jedinim savezniokom.
Ubire poene tamo gdje mu ne trebaju. Male mace umislile da su lavovi. Jad i bijeda od politike.
Pravi hrvat dostojansven, a ne ko oni dupolizci kamenjarski srbi.
Bravo Ljiljane zlatni ❤️🇧🇦❤️
Čović me hvata za ruku da opet glasam za predsjednika svih dobrih Hrvata Komšića!
još kad bi Bakiru mogao reći NE
Sta god vi pisali i komentarisali nesporna je cinjenica: Dodik je danas primio ruskog drzavnika u zgradi predsjednistva pod BH drzavnom zastavom i u skladu sa cjelokupnim BH drzavnim protokolom. To su cinjenice. Dok su ova dvojica napravivsi skandal svjetskih politickih razmjera u drugoj prostoriji novinarima pricali sta bi pricali da su sjeli sa Lavrovim. Istovremeno Turkoviceva pod zastavama BiH sjedi rame uz rame sa Lavrovim. Ko je ovdje lud?
Problem je što je posjeta sama po sebi bila provokacija. Mogao je doći da se razgovara o ekonomiji, trgovini, nekim projektima, ali ne, smrad je došao da kenja o politici i petlja se u unutrašnja pitanja BiH. Odje3 je bio jedina logična opcija.
ne mozes mi ruska pijanduro doci u kucu i pricat na ukucane, drugi put necemo te pustit u drzavu nikako, a ako te pustimo Lavrove pricat ces sta ti se kaze.
Bravo predsjednice 🇧🇦🇧🇦💪💪
nikoga ne interesira što su dva Bošnjaka odbili da razgovaraju sa Rusom
Lavrov se baš nasekirao što ona dvojica nisu došli, jako su mu bitni.. Samo jedan podatak: Rusija kontroliše uvoz, preradu i distribuciju nafte u BiH, a čak 98% nafte se uvozi iz Rusije, dok na ostale zemlje otpada svega 2%. 
to je trebalo davno ucinit