Mediji iz manjeg entiteta bruje na potez Daferovica i Zeljka!!! Kao nanijeli su stetu BH!! 😂😂😂 A Sta Mile radi!! Svaki dan Koci ovu Zemlju ka EU I NATO!! Rusija je neprijatelj ove Zemlje!!
Zeljko Komsic je istinski Socijaldemokrata, patriota ove zemlje, Zlatni Ljiljan, koji je okupio oko sebe ljude razlicitih vjeroispovjesti u zajednickom cilju borbe za ovu drzavu politickim putem.Za razliku od onog traktoriste Nermina Niksica, i ruznog svalera Damira Masica, koji pod plastom socijaldemokratije samo gledaju koju ce funkciju zuzeti, koliko ce reketa uzeti, koliko ce ukrasti kosilica i traktora od sirotinje.
Lavrov je nakon jučerašnjeg sastanka u Istočnom Sarajevu sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom i zvaničnicima entiteta RS, na kojem nisu bile istaknute zastave države BiH, poručio kako Rusija podržava stav entiteta RS o "vojnoj neutralnosti. Time je šef ruske diplomatije Lavrov iskazao nepoštivanje ustavnog poretka u BiH, te zakona i relevantnih odluka koje su nadležne institucije naše zemlje donijele. Članovi Predsjedništva su ispravno postupili. BRAVO.
Prikaži sve komentare (301)