Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
taksisti imaju imidz i ponasanje najnizeg i najprimitivnijeg oblika zivota..
Ako taxisti odrazavaju imidz Sarajeva onda jadni mi. Ima ih koje voze u pijanom stanju, pod raznim narkoticima, ima onih koji naprave udes radi prebrze voznje, ima onih nekulturnih i drskih.. Sve je to Sarajevo taxi, a da druge manje firme ne spominjem. Dosta bi se tu restrikcija trebalo uraditi, da bi oni predstvljali imidz Sarajeva.
Dobro, riješi taxi, GRAS, vodu, plin pa ćemo onda pričat o napretku.
Svako razgovara o problemima pred izbore, a ima li ikakvih pomaka da se rijesi nesto od tih problema?
Nemoj tako nije ovo predizborna, on nikad nije ni rjesavao nikakve probleme i do sad je samo pricao i problemima
I to sto kazes!
Tražimo Škutorski taxi! Mercedes 190 D, vozač (obvezno kršni hercegovac) s bijelim čarapama i CD Thompsona u stereu, zvuk na maksimum i ruka kroz prozor!