Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukratko, nema suvereniteta i samostalnosti bez stranog vladara, stranih sudija i strane vojske.
@Partyisover Kamo sreće i strane vlade i stranih zakona. Bez lokalnih uhljeba.
Sejdo uli malo naranče u vodku
BHhrvat baš si jadan.crkni od muke mazlume.
Naravno , to svako dijete zna...
BiH je i službeno međunarodni protektorat. Bošnjaci, zašto to želite i dalje?
,Kaze klaun neka stranaca dok demokratija ne ojaca,kako ce s tobom ojacati,kad je ti rusis,preglasavanjem jel to danasnja demokratija??i vi kao gradjani izabrali njega i trazite put u europsku uniju,nacekat cete se sa ovim alkosom dugo,dugo.
Nemamo mi suvereniteta kada stanci upravljaju.
Nestalo brlje miletove al Ivanzov starialkos zna gdje ima maksuzije ... hhehhehehee... Svaka cast komsicu sto ovom papku sve kaze u facu ... a oni i borba protiv nacizma, fasizma su ko nebo i zemlja... da nije bilo amera i u 2 svj.ratu, Svabo bi ih pregazio ko levate ..
PUTINI ZENA MUSLIMANKA, RODILA MU 2 SINA, BAJRAM NAMAZ KLANJAN U SRED MOSKVE MILION LJUDI, MISLIM DA NA PUTIN NIJE NEPRIJATELJ, MOJA LICNA PODRSKA PUTINU
Eh sad da je Čović ruski plaćenik umjesto Željka.... ali kurko...
jesi rekao da ćeš dodika i ostale naciste ili ti fašiste da zoveneš na paradu
Opet je manje zlo ovaj Komsic. Covic bi ovako docekao Dodika