Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okačio na zid Titinu sliku a sprovodi Velikobošnjačku politiku
To ti je ono kao, zauzet NepoŽeljko bio, pa nije mogao sa Nerminom Nikšićem u Mostar, na noge Čoviću. Providno, Željko! Armirani beton, bh - blok je izgleda izgubio Našu & DF armaturu! Baš me zanima koji ce izgovor biti onog bauštelca Kojovića.
oprostite se mora ali ne i zaboraviti.tako je gosp.komšiću.razgovarajte se.ljepo je to vidjeti.komšije su najvažnije.neka krene i traje sa srećom i uspjehom.Živjeli!!
Ma sto ga nisi po prstima smradu jedan Jedno pricas a drugo radis
Tako je predsjednice ...a Rudonja i Hercegovacki skutor bi im vec prepisali sve to...skutor bi rekao ...Dragi Aco ovo ti je poklon od mene