Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je trenutno najnebitniji i najomrazeniji politicar na Balkanu.
@TonyMontana U EVROPI BURAZ! A EVROPA U RATU! SAMO SAČEKAJ..
Je li ovo istina, nasao sam na netu, RUSIJA obavlja bankarske transakcije kroz Srbiju?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Putko zna da Dodik nema taj kapacitet, a ni damu da uradi konkretne korake.On je profiter koji će pobjeći u Rusiju, ali put će trajati preko 7 sati do tamo
gooUser1624120386 spamas akaunte sa google racuna da nemas kad ni naziv promijenit, kolika ti je dnevnica? jel te stid sto moras da pises tako retardirane tekstove? jel imas neki sablon recenica ispred sebe koje moras pisati ili? ili jednostavno nemas afiniteta prema inteligenciji.
On u Rusiju može samo traktorom!
Tragedija u pm 🤣
Vucic je obecao Putinu izgleda mnogo sta,a ovaj ga pomogao u naoruzanju i kojekakvoj crkavici.Sada trazi Putin uslugu od Vucica koja u ovom trenu Vucica tjera na giljotinu i zato i graske znoja.Bog zna sta jebu pozadini ali sada je mnovo u igri protiv Vucica i Dodika a ocito ne misle svojom glavom i tek sada treba da vixe da su Putinov kusur.
Blefira, vidi da će se na njemu kola slomit pa utrto. Samo pametno i polako.
Dodik je sad trenurno van svih dešavanja nigdje ga nema, čeka instrukcije od Putina a dotični je trenutno vrlo zauzet spasavanjem svoje g..ice
Sad prpa da mu ne kupe traktor!!!
Zeljko ljudino, moraces u novom mandatu biti jos ostriji prema poganim igrama pojedinaca. A ustvari, mozda neces ni trebati...sami ce se izbaciti iz utakmice.
Naredi Ministru odbrane da podigne nivo budnosti i spreme. Neka ima obavezu da nas educira o opremi i koristenju. Daj pokrenite se ne vidimo da se tu nesto radi
A jeli neko vjeruje da su uopste i razgovarali?! Dodik je lazov i manipulator i od straha se udara u prsa.
a i ti bi mogao nesto pametnije kazati a ako nemas sta kazati onda nemoj ni govoriti ....
Ono cega se pametan stidi budala se ponosi. Dok citav svijet stoji na strani istine, na strani civilizacije genocidasi opet na strani zla.
Dodik je kao i Putin izgubio razum. Dodik je u stahu, panika ga gusi jer sada kada su Putin , Lavrov i Rusija izolovani on nezna sta ce dalje pa od straha pokusava da se puse.
Propade plan ryjana i bratije za sva vremena.Kakav Lavor i njegovi spijuni.Ne mogu se vise rujani oporavit i ovi satelitcici nikad.
Za rasplet je potrebno odstraniti Rusku ambasadu iz Urijan Dedine u Gospodsku ulicu.
Ljiljane nas!!🇧🇦
I njemu je teško ima par dana niko ga ne spominje.