Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne razumijem zašto su bosanci konstantno kroz historiju ljubomorni krvnički na uspješne ljude. Da li ti znači da ako je čovjek reis ne može steći bogatstvo?, treba da živi u bijedi kako bi nama bilo LAKŠE??? čovjek je stekao bogatstvo svojim znjanjem i umijećem. Jel iko od vas koji tvrdite o njegovoj impovina, upitao, pričao s njim, vidio papire? naravno niko nije, niti će ikad, a što mu više zamjerate čovjeku će biti bolje jer Bog pomaće onim kojima se nepravda čini, pa se pitam što ste vi još uvijek fukara....
ZELJKO KOMSIC ZA PREDSJEDNIKA DO KRAJA ZIVOTA ZELJKO KOMSIC ZA PREDSJEDNIKA DO KRAJA ZIVOTA ZELJKO KOMSIC ZA PREDSJEDNIKA DO KRAJA ZIVOTA ZELJKO KOMSIC ZA PREDSJEDNIKA DO KRAJA ZIVOTA ZELJKO KOMSIC ZA PREDSJEDNIKA DO KRAJA ZIVOTA ZELJKO KOMSIC ZA PREDSJEDNIKA DO KRAJA ZIVOTA ZELJKO KOMSIC ZA PREDSJEDNIKA DO KRAJA ZIVOTA ZELJKO KOMSIC ZA PREDSJEDNIKA DO KRAJA ZIVOTA ZELJKO KOMSIC ZA PREDSJEDNIKA DO KRAJA ZIVOTA ZELJKO KOMSIC ZA PREDSJEDNIKA DO KRAJA ZIVOTA ZELJKO KOMSIC ZA PREDSJEDNIKA DO KRAJA ZIVOTA ZELJKO KOMSIC ZA PREDSJEDNIKA DO KRAJA ZIVOTA ZELJKO KOMSIC ZA PREDSJEDNIKA DO KRAJA ZIVOTA ZELJKO KOMSIC ZA PREDSJEDNIKA DO KRAJA ZIVOTA ZELJKO KOMSIC ZA PREDSJEDNIKA DO KRAJA ZIVOTA ZELJKO KOMSIC ZA PREDSJEDNIKA DO KRAJA ZIVOTA ZELJKO KOMSIC ZA PREDSJEDNIKA DO KRAJA ZIVOTA i poslije zeljka-zeljko ;)
Joj vidi TITE na zidu, govori ovim nacionalistima: \'\'SAMO VAS GLEDAM ŠTA RADITE M.... VAM VAŠU\'\'
razlika izmedju \"Cere\" i Vas obicnih klosara koji eto nemate po sopstvenom priznanju ni marke u dzepu: snalazljivost i umijece.. ko zna, zna.. il´si bos, il´si Hadzija.. samo jos fali da \"Ceru okrivite za lastitu nesposobnost..
@Al Capone Tako i ja isto, kad trebam sa nekom zenskom izaci molim Boga da naruci kafu.... a da sam Cera ja bih trebe od 12 godina vodao iz mercedesa u mercedes a onda na kafu sa Bakirom i ostalom kompanijom da rasporedimo novo oteta sredstva..... ja meraka :-)
vidi Sejde sa bracom muslicima sto se raspilavio....hebo mu Ceric zenu u dupe
Zeljko, ja se, vala, uglavnom osjecam siguran. Samo se ponekad osjetim nesigurnim kad ne mogu u dzepu da nadjem marku da kupim hljeb da umacem u kupusnu kalju. Tad se sjetim Reisa ef. Cerica i upitam se: Boze mili, koliko li bogatstvo on ima, sto u parama, sto u zlatu, sto u pokretnoj i nepokretnoj imovini, i kako li je sve to stekao? Pa onda budem tuzan. Ama, neka, dace Bog.