Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAROD ZNA --- Komšić osvojio gotovo 220 tisuća glasova
To je predizborno obecanje. svi koji su glasali su bili upoznati sa njegovim stavom. znaci, negativne komentare mogu samo davati covicevi glasaci.
Neces, balijo, neces dok je legende Dodika!
Željune, odmori malo, presjeci duplom kafom. Završili su izbori. Nema bonus cvaja.
Šefko, sačekaj prvo da zasjedneš u stolicu. A onda će ti veliki Baja reći šta ćeš potpisati. Do tada, mani se šupljih priča i obećanja.
Treba Komsicu neko javit da je dobio izbore...hahaha
molio bi prijesednika zeljka komsica da nauci svoj hrvatski narod u bih ponasanju. nekluturni ste i smrdi te ko poljska hala.
To Zeljko ne vadi fasistima, naprotiv guraj dublje u grlo je dugacije ne kontaju!
Sačekaćeš još puno godina na uspostavu šerijatske države. Kalifa osnivaj na svojih 23% dok još i toliko imate.
@drugPero -Dpero - veliki baja će biti mali bjica kada se bude došlo na lovu. NAROD ZNA --- Komšić osvojio gotovo 220 tisuća glasova
alkoholičar je predsavnik unitarnih islamista.
bolje islamista nego uzp fasista!:)) pa pobogu taj je tamanio i ustase i cetnike istim apetitom zlatni ljiljan je to!
veliko govno...nauci nesto:bosnjaci muslmani su formirali i ustase i cetnika katolici i pravoslavci sa tim nista nemaju, jel de genocidas??:)))
Čim ugovor bude isti kao sa SPC i Katolicima, Mile odmah potpisuje.. Dakle,isti..
Ratifikacija Ugovora sa Islamskom zajednicom predstavlja stvar osnovne pristojnosti, nakon što je sličan sporazum već ratifikovan sa Srpskom pravoslavnom crkvom i Svetom Stolicom
kako moze ugovor biti isti idiote kad su vjere razlicite??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Poćuj dobro moj hrvacki rode nemoj date komšiči vode nego budi uz dragana svoga od ćistoga hrvackoga roda Isdajice poćujteme danas guslar jozo baca kletvu navas Ko pošluša možda se i spasi moja kletva sad ovako glasi Onaj ko za hdze ne glasa Žito mu nerodilo ni klasa Koi draganu svoi glas nedade Krov na štali če da mu propadne Život čemu proteči u tuzi žena muse sa komšiom guzi
Vidjećemo šta nudite Dodiku zauzvrat :)
ISLAMSKOJ ZAJEDNICI JE JEDINO BITAN UGOVOR SA ALLAHOM SVI OSTALI SU TRIVIJALNI!
Bola nije usvojena jer stoji da za radnog vremena možeš ici klanjati. Jesmo sekulatna zemlja ili nismo?! Jel religija privatna stvar svakog pojedinca ili postaje društvena norma?!
hrvati su došli na svoje, komšić im upravo potvrđuje ono sto su govorili
Haj'mo Zeljko, prvi korak! Realizuj ovo.