Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve bi ovo Joza bravar spakovao na goli otok.
Mos mislit kako bi goli procvjetao ovih dana. Fahro bi ekoooonooomiju golog toliko unaprijedio da je to zane vjerovati.
jdragi komunisti: Mozete klikat ovdje i pucat komentare 24 sata dnevno ali na vlast necete prije 2022. :D zelim vam lijepo 6 godina :D
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ujedinite se i pometite ove kriminalce sa politicke scene, i onako su obe stranke i SBB i SDA zlocinacke organizacije
@trambusek88 , Ne mogu oni nikako da rade kako treba, sve dok je SDA ili SBB u koaliciji....kako znam, SDA nikada dosad nije bila Opozicija.... Djaba ti kada SDA ima svoju losu ideologiju zasnovanu na Nepotizmu radi kriminala......Rodio bih se kada bi vidio ove dvije stranke u Koaliciji...Drzava bi procvjetala za 3 godine :)
@Cavadini Uh sranja!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nikšiću, tvoja stranka je u par navrata pokazala kako se pakuje nekome, mislim obicnim ljudima. ti nisi tada bio na celu stranke, zlatko je bio, zato ste i pali.. a svima vama bi bilo dobro upakovat dosta toga jer ste svi ista go... i jedni bez drugih ne mozete
Avaz golog otoka hahahah
Mrmak,mješanac momka i krmka,e to je Nikšic.Upao med u kašiku,kukurikuuu
Onda sandzakliju koji je dosao sa dvije kese u Bosnu, pa se preko Izetbegovica obogatio (nakrao), osude na 6 mjeseci uslovno. I ne mogu mu vise suditi a milioni ostaju u njegovom dzepu. KOJA FARSA
koji je ovaj..komsic..pakas..a ko da ga slusam i gledam kod senada h. kako kaze...samo je fahro cist...njega nema u talovima..
Mogo bi se i ti okupat koji put u zatvoru Komsicu..
Da li biste objasnili sludjenom narodu zasto sad odjednom nastupate zajedno ns televiziji i portalima. Ako cete ujedinjeni uci u borbu protiv porodicnih hobotnica i uci u porijeklo i zakonitost tornjeva, onda puna podrska s moje strane.
Tesko je dati jasnu dijagnozu sta se desava. Po meni Scepo (KOS-ov nadimak) je kriv sto je prodao Sutorinu, sto je izmanipulsao gradjane u februaru prosle godine kada su cetnici spalili Arhivu i pokusali spaliti Predsjednistvo, sto je bio od prvog dana za tzv Republiku Srpsku a protiv Republike BH. Ne ulazim toliko u to sto je pristao da opljackanim parama koje mu je dala SDA otvori Avaz .
...ko mi se javi od ovih SDA i SBB retarda sa prijedlogom, sihre ću mu bacit...
Dajte mi alternativu za koga da glasam, ja sam glup...
nema alternative biraj manje zlo
prije sam glasao za SDP, a od kad je Nikšić krenuo sa nepotizmom i slićnim stvarima kao i ovi nacionalisti, povjerio sam svoj glas DFu, pa mislim da bi Komšić izgubio povjerenje udružujući se sa SDP.
svako ko ubuduce kupi avaz i cita lazi je debil
Svaki covjek ima ista pozitivno u sebi sem ovoga truta Niksica......
sta ovi pricaju
ne rise nera
Kad ovo covjek procita,a da ne poznaje stvari,pomislio bi da su ova dvojica preporodila drzavu dok su bili u vlasti i na vlasti a u stvari oni ista govna ko' i ovi o kojima oni raspravljaju.