Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
protesti su izmanipulirani i razvodnjeni, ali ujedinice se opet raja!
Slazem se Gandalfe. Propaganda je napravila probleme ali konsolidovace se redovi naroda. Bice tu jos vrucine dokle god ove barabe ne prestanu glumiti vlasnike BIH.
Volio bi da Zeljko bude predsjednik. Volim sto je bio veliki covijek i uklonio prahistorijski nadpis socijalizam iz imena svoje stranke. Drzava je automatski fer kad ima demokratsko drustvo koje moze voditi svakog malog idiotskog politicara na sud ako nesto pred zakonom zgrijesi. Bolje nego socijalisticko lincovanje iz barbarskih vremena.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gospodine Komsicu ti bar pricas normalno , dok bakir SDA prica o Zari a raja marke nema, dok Radoncic SBB uzima kredit koji je za mala preduzeca i pravi toranj koji bikome ne treba, dok se Nermin Niksic SDP hvali kako ce u Brazil sa porodicom, a ti vozis auto iz 2006. Raja ne zna da Predsjednik nema skoro nikakve ovlasti, jer sve je na federalnoj i kantonalnoj vladi s kojom ti nemas niakve veze. Imas moj glas...
Informisi se.. Spominjes zaru, to je smijesno.. Znaci povezujes predsjednika drzave sa jednom obicnom prodavnicom.. A njegovo auto nije iz 2006. Vozi skupocjeni automobil citroen c6..
Joj vidite "Kariceve" reklame iznad? Tip reklamira II fazu izgradnje tunela Vijenac i zato daje pare poreskih obveznika i pare stranih kredita? Ojj Karicu bukvo, pa sta ti je proizvod za reklamu, JP Autoceste FBIH? Reklamiraj ih Karicu, ako ne, konkurencija ce prije tebe napraviti autoceste. KARICA U ZATVOR!
Evo, hajmo dati Zeljku zadatak. Zeljko strpaj korumpiranog Karica u zatvor!
Ima moj glas!
Mi čekamo da ti Željko i uradiš nešto ima dugi niz godina a ne samo da pričaš što je fino čuti.
stanje kao i u tvojoj glavi
Treba slušati ovog čovjeka, Ovaj čovjek kaže malo, a i to malo što kaže je glupo i beskorisno.. Izdajniče!
dali stranci malo love pa si se digo..ha?Koliko su kostali plakati? Dok narod nema sta jest placate telefonske ankete i plakate po gradu..
kako te nije stid, kako napreduje df telefonska anketa? Uznemiravte gradjene sarajeva sa novcem od stranaca
Najžalosnije je da se DF (barem u mojoj sredini) formira od odpadnika iz SDP-a (mislim na OO stranke), da se krenulo s nekim novim ljudima moja podrška ne bi izostala ovako ne vjerujem....
Željko, neseri majke ti, koliki si ti stan hajrovao kao načelnik opštine Novo Sarajevo, koliku si kuću napravio na stupu, gdje si polupismenu ženu i sestru zaposlio, a prije rata ste oboje sa roditeljima, tvojom ženom i djecom živili u 50 kvadrata.
Čisto mi ga žao, toliko je jadan zabrinut...
Raja, Komsic je uredu koliko tolko, sva Politika koju trenutno vodi jeste takva da ni iz jednog dijela naroda nemogu imati nekakvu primjedbu na osnovu koje bi mogli reci da je nesto lose uradio. To je barem do sada sto ja vidim, da li je mogao nesto vise uraditi za BiH stvarno neznam jer dok je Poglavica SDP-a cuvao ruku nad njim sigurno nije ni mogao i da je htio...mislim da njegova "Politika" tek dolazi kao i procjena njegovog angazmana. Sto se tice "bosanskog lonca" tu je prilicno jasan al opet je neutralan, Politicari koji imaju silne vile a nemaju porijeklo novca koji su ispraznili na osnovu sumnjivih radnji u BiH pa taj novac exportirali u Inostranstvo, to se moze jedino rijesiti Antikorupcijskim Zakonom i to da od 92 god. se sve knjige otvore i pregledaju....Ratni profiteri plus politicari to je tih knap 80-90 Milrd $$ koje su dosle u BiH poslije rata a sada ih bukvalno nigdje nema.... Cijelo rjesenje politicke scene se rjesava samo kroz ovaj jedan Zakon! Pozdrav Raja!
kad te je pitala kad ćeš se opredijeliti, mislila je kad ćeš javno reći da si drugi muslimanski predstavnik u predsjedništvu. krmak pucaj si u glavu.
Priopćenje za javnost, Trla baba lan da joj prođe dan. DF - DEMAGOŠKA FRONTA P.S. Imam pet kredita i time se hvalim
sisaj ga Damiru Hadzicu
" ..."Pritisak u ovom našem "bosanskom loncu" je bio toliki da je "poklopac odletio u zrak". Ono što, u ovom trenutku, većina zanemaruje jeste mogućnost da se dese novi protesti. Za mjesec, dva, pet, za godinu, može se desiti novi val protesta, razorniji od ovoga, razoran kao zemljotres." ....... ja bih ipak rekao bosansko-hercegovačkom loncu... (Mostar je u Hercegovini, južnom dijeli BiH).....ali pozitivno je to što čo'jek gleda malo u budućnost,za razliku od mnogih na vlasti
@sheker Jel ti toplo u nekoj stolici sto je dajdza sredio??? Skupocijeni automonil kosta 25000 km, koliko kostaju od ostalih. Spomenuo sam Zaru jer kad je grad bio u najvecem sra..Bakir inace predsjednik drzave prica o Zari a ne o gladnom narodu... jel to uredu ? ako jest svaka ti cast ,..