Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željko ko te nevoli nek ti ga p.p.ši.
U p.m. ima li kraju pravoslavnom primitivizmu i zatucanosti? Pa ima li na toj Romaniji i jedna jedina skola?
Vrucina, tako da ponovo gledamo pravoslavno-genocidno ludilo na djelu.
ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA!!!!!!!!!!!! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA!!!!!!!!!!!! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA!!!!!!!!!!!! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA!!!!!!!!!!!! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA!!!!!!!!!!!! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA!!!!!!!!!!!! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA!!!!!!!!!!!! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA!!!!!!!!!!!! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA!!!!!!!!!!!! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA!!!!!!!!!!!! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA!!!!!!!!!!!! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA!!!!!!!!!!!! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA!!!!!!!!!!!! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA!!!!!!!!!!!! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA!!!!!!!!!!!! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA!!!!!!!!!!!! ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA!!!!!!!!!!!!
Trebaće Iranu raje iz prijateljske zemlje narednih godina .. pokazali ste dobri za gaženja kod nas ... šta će ljudi .. uzimaju profesionalce
Dokle ce ovi da smrde vise iz tog usranog usrantiteta i da nam gade okolinu sa zavidlukom i arogancijom..........
postacu pravi vehabija, babe mi !!!!!
Drago mi je sto je nas predsjednik Zeljko primio ovog Arapa u posjetu. Puna podrska!
POSLEDNJI PATRIOTA U POLITICI...ZLATNI LJILJAN,
Baš ste jadni...mora da su vam životi prazni, bijedni....hajd u zdravlje... Komšiću, najbitnije je da si čovjek. Bosanski Hrvat koji te priznaje i cijeni.
inace je ovo Harisanijev posao da docekuje i ispraca ambasadore i ostale spodobe iz ovih priimiitiivnih teeroristichkih zemalja. napredovao je Sejdo pravo cim mu ukazuju takvo povjerenje i cast. bit ce od njega pravi selefija i veehab. ja mu Sabine nebih da mi dukatima placa
SEJDO,PRIMI GA....SEJDO,MAJMUNE...SEJDO ,TURČINE,NŠIPU SE K.U.R.Č.I.N.E !
hahhahhahaah joj vijesti, teroristicka zemlja informirala komsica neobrezanca oko nuklearnog programa. Moj Komsicu, vrijeme je da brises i stavis glavu u zemlju k\'o noj.
JEL GA PRIMILA I SABINA?...PRIMI GA...